Kennisgeving terinzagelegging wijzigingsplan ‘Charloisse Lagedijk tussen nummers 439 en 467’

Logo Rotterdam

Burgemeester en wethouders van Rotterdam maken bekend dat zij bij besluit van 2 april 2019 het wijzigingsplan ‘Charloisse Lagedijk tussen nummers 439 en 467’ (NL.IMRO.0599.WP6012CharloisLgdk-va01) gewijzigd hebben vastgesteld.

 

Het vastgestelde wijzigingsplan betreft een wijziging van bestemmingsplan ‘Charloisse Lagedijk’. In het geldende bestemmingsplan Charloisse Lagedijk is een kavel bestemd als Recreatie - Nutstuin. Het wijzigingsplan maakt 1 woning mogelijk op de kavel. Ten opzichte van het ontwerpwijzigingsplan is de toelichting geactualiseerd.

 

Het vastgestelde wijzigingsplan ligt met ingang van vrijdag 19 april t/m vrijdag 31 mei 2019 ter inzage bij de informatiebalie van het Timmerhuis, Halvemaanpassage 1. Het wijzigingsplan kunt u na het maken van een afspraak (010-2672514) inzien.

 

Het wijzigingsplan is tevens beschikbaar via www.ruimtelijkeplannen.nl.

 

Tegen het vaststellingsbesluit kan van zaterdag 20 april 2019 tot en met vrijdag 31 mei 2019 beroep worden ingesteld door:

- belanghebbenden die tijdig hun zienswijze over het ontwerp naar voren hebben gebracht;

- belanghebbenden die kunnen aantonen daartoe redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest.

 

Het beroep moet schriftelijk worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage. Indien beroep wordt ingesteld

kan tevens een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Voor zowel het beroepschrift als

het verzoekschrift is griffierecht verschuldigd. Het wijzigingsplan treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt, tenzij binnen de

beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend. Het besluit treedt dan niet in werking alvorens op het verzoek is beslist.

 

Rotterdam, 17 april 2019 

 

Burgemeester en wethouders voornoemd,

namens dezen,

 

mevr. H. van Bockxmeer

Concerndirecteur Stadsontwikkeling

 

Naar boven