Ontwerpwijzigingsplan ‘Kantstraat 44, Haaren’

Logo Haaren

Burgemeester en wethouders maken bekend, dat op grond van artikel 3.6 en 3.9a van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) de volgende stukken voor iedereen ter inzage liggen:

  • 1.

    Het ontwerpwijzigingsplan “Kantstraat 44, Haaren” met identificatienummer NL.IMRO.0788.WP19HRNKantstraat4-ON01 van de gemeente Haaren; 

  • 2.

    De daarbij behorende stukken.

Het wijzigingsplan heeft betrekking op de locatie aan de Kantstraat 44 te Haaren. Het plan voorziet in het wijzigen van de bestemming “Agrarisch” in de bestemming “Wonen”. Het agrarische bedrijf op onderhavige locatie is beëindigd en zal niet meer worden opgestart. De agrarische bedrijfsbebouwing zal worden gesloopt en in plaats van de bedrijfswoning bestaat de wens op deze plek een nieuwe woning te bouwen. Het doel van het wijzigingsplan is het tot stand brengen van een planologische regeling die de voorwaarden schept voor het verlenen van een omgevingsvergunning voor de bouw van een nieuwe woning ter plaatse van het perceel aan de Kantstraat 44 te Haaren.

Inzien stukken 

Het ontwerpwijzigingsplan en de bijbehorende stukken liggen met ingang van donderdag 18 april 2019 gedurende zes weken (tot en met woensdag 29 mei 2019) ter inzage. De stukken zijn tijdens de openingstijden in te zien aan de balie van de Gemeentewinkel. Om deze documenten in te zien moet u vooraf een afspraak maken. Hiervoor kunt u bellen naar (0411- 62 72 82). Het plan is ook te raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl en onze website www.haaren.nl. Hier klikt u onder het kopje “Verhuizen en (ver)bouwen” op “Bestemmingsplannen” zo komt u bij het wijzigingsplan. Indien u het plan raadpleegt via www.ruimtelijkeplannen.nl, kunt u zowel op het adres zoeken als op het planidentificatienummer. Het planidentificatie- nummer voor dit plan is NL.IMRO.0788.WP19HRNKantstraat4-ON01. 

Zienswijzen 

Tijdens de termijn van ter inzage ligging heeft iedereen de mogelijkheid om schriftelijk of mondeling een zienswijze over het ontwerpwijzigingsplan naar voren brengen bij de het college van burgemeester en wethouders, Postbus 44, 5076 ZG Haaren. In de zienswijze moet duidelijk worden aangegeven op welk onderdeel van het ontwerpplan uw zienswijze betrekking heeft. Voor het indienen van mondelinge zienswijzen moet een afspraak worden gemaakt via telefoonnummer 0411-627282. Van de mondelinge zienswijzen wordt een verslag gemaakt.

Haaren, 17 april 2019

Burgemeester en wethouders van Haaren

Naar boven