Ontwerpbesluit hogere waarden Wet geluidhinder Klinkenbergerweg 30b in Ede

Logo Ede

Zaaknummer 107635

Op grond van art. 83, lid 1 en 2 en art. 110a Wet geluidhinder

 

Het college van burgemeester en wethouders van Ede bereidt een besluit hogere waarden voor de ten hoogste toelaatbare geluidsbelasting voor ten behoeve van het perceel Klinkenbergerweg 30b in Ede.

Inzage

U kunt het ontwerpbesluit hogere waarden Wet geluidhinder met bijbehorende stukken (digitaal) inzien van donderdag 18 april 2019 tot en met woensdag 29 mei 2019 bij de balie Bouwen, Wonen en Milieu in Raadhuis Publiekszaken, Raadhuisplein 3 in Ede. Voor openingstijden zie www.ede.nl/openingstijden. Voor het maken van een afspraak kunt u bellen naar het nummer (088) 116 9900.

Een besluit hogere waarde Wet geluidhinder (HWG) doorloopt een eigen procedure, naast de procedure voor de omgevingsvergunning waar het besluit HWG betrekking op heeft. Om deze reden is het ontwerpbesluit HWG als bijlage bij de omgevingsvergunning opgenomen.

Gebied en gevolg

De hogere waarden hebben betrekking op de geluidsbelasting van het perceel Klinkenbergerweg 30b in Ede vanwege het wegverkeer over de Klinkenbergerweg. Op de betreffende locatie wordt een kantoorgebouw gedeeltelijk omgebouwd naar 8 appartementen. Op de begane grond wordt de kantoorfunctie gehandhaafd.

Zienswijze

Bent u belanghebbende? Dan kunt u tijdens de inzageperiode een schriftelijke zienswijze over het ontwerpbesluit sturen aan het college van B&W, postbus 9022, 6710 HK Ede. Voor meer informatie, of om uw zienswijze mondeling door te geven belt u Jan-Frans de Leeuw, juridisch adviseur Ruimtelijke Ontwikkeling, (0318) 680 165.

Naar boven