HERSTELBESLUIT BESTEMMINGSPLAN ROOSENHORST HERZIENING VASTGESTELD

Logo Voorschoten

Burgemeester en wethouders van Voorschoten maken ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat de gemeenteraad van Voorschoten op 4 april 2019 het herstelbesluit bestemmingsplan Roosenhorst herziening heeft vastgesteld.

Het herstelbesluit voorziet in een reparatie van het eerdere besluit van het bestemmingsplan Roosenhorst naar aanleiding van de uitspraak van de Raad van State.

Gedurende zes weken, vanaf 19 april  tot en met 30 mei 2019, ligt het herstelbesluit ter inzage. Het plan is in te zien via www.ruimtelijkeplannen.nl.

Beroep

Alleen tegen de door de gemeenteraad in het bestemmingsplan aangebrachte wijzigingen kan iedere belanghebbende binnen bovengenoemde termijn schriftelijk een beroepschrift indienen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Een afschrift van het besluit waartegen het beroep zicht richt dient te worden meegezonden.

Het instellen van beroep heeft geen schorsende werking van het besluit tot gevolg. Daarvoor kan een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA te Den Haag.

Burgemeester en wethouders van Voorschoten

Voorschoten, 18 april 2019

 

Naar boven