Bekendmaking ontwerp bestemmingsplan Liermolen te De Lier

Logo Westland

De gemeente Westland maakt bekend dat het volgende plan ter inzage ligt:

 

Naam : Liermolen De Lier

Soort plan : Bestemmingsplan

Status : Ontwerp

Publicatiedatum : 18-04-2019

Reactietermijn : vrijdag 19 april 2019 t/m donderdag 30 mei 2019

Nummer : NL.IMRO.1783.LIEKERNLIERMOLNobp-ON01

Artikel : 3.8 Wet ruimtelijke ordening

 

Omschrijving

Het ontwerpbestemmingsplan 'Liermolen' voorziet in een juridisch-planologische regeling voor het mogelijk maken van de ontwikkeling van 350 woningen in Liermolen, 50 (gestapelde) woningen in Molensloot Oost en het mogelijk maken van nieuwbouw van een school en gymzaal.

Het plan omvat woningbouwlocatie Liermolen, een nieuwbouwlocatie voor een school met gymzaal en de ontwikkeling van gestapelde (sociale) woningbouw welke geografisch in fase 2 (Molensloot-Oost) zijn gelegen.

Wilt u het plan bekijken?

U kunt plan en bijlagen bekijken via www.140174.nl/ruimtelijkeplannen of via www.ruimtelijkeplannen.nl. Het is ook mogelijk om de stukken op afspraak in te zien bij het Omgevingscontactcentrum. U belt hiervoor tijdens kantoortijden op 14 0174.

Wilt u reageren op het plan?

U kunt een zienswijze indienen binnen de reactietermijn. Stuur uw zienswijze naar: Postbus 150, 2670 AD Naaldwijk t.a.v. gemeenteraad van Westland, cluster Beleid/Stedenbouw en Bestemmingsplannen. Het is ook mogelijk om een mondelinge zienswijze in te dienen, neem hiervoor contact op met het Omgevingscontactcentrum via 140174.

Alleen als u als belanghebbende tijdig een zienswijze heeft ingediend, kunt u later beroep instellen tegen de vaststelling van het Bestemmingsplan.

 

Naar boven