Horst, Venrayseweg 128a, vastgesteld wijzigingsplan ex. artikel 3.6 Wet ruimtelijke ordening (11-04-2019)

Logo Horst aan de Maas

Burgemeester en wethouders van de gemeente Horst aan de Maas maken bekend dat zij op 1 april 2019 het wijzigingsplan ex artikel 3.6 Wet ruimtelijke ordening ten behoeve van het wijzigen van de bestemming "Groen" in "Bedrijventerrein" op het adres Venrayseweg 128a te Horst hebben vastgesteld.

Ter inzage

Ingevolge de Algemene wet bestuursrecht ligt het vastgestelde wijzigingsplan "Uitbreiding Bedrijfspand Venrayseweg 128a Horst" met IMRO-code NL.IMRO.1507.WPHOVENRWEG128a-WPV1 met de bijbehorende stukken met ingang van 12 april 2019 tijdens kantooruren, gedurende een periode van zes weken (tot en met 23 mei 2019) voor een ieder ter inzage in het gemeentehuis van de gemeente Horst aan de Maas, Wilhelminaplein 6 te Horst en op de website www.ruimtelijkeplannen.nl.

Beroep

Tijdens deze periode kunnen belanghebbenden beroep instellen tegen het besluit bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage. Het beroep kan worden ingesteld door belanghebbenden die aan kunnen tonen dat zij redelijkerwijs niet in straat zijn geweest om tijdig een zienswijze bij het college in te dienen en belanghebbenden het niet eens zijn met de wijzigingen die bij de vaststelling zijn aangebracht. Binnen de beroepstermijn kunnen zij die beroep hebben ingesteld een verzoek om een voorlopige voorziening indienen bij de voorzieningenrechter van de genoemde Afdeling.

Meer informatie

Het wijzigingsplan en de bijbehorende stukken zijn tevens vanaf 12 april 2019 te raadplegen op onze website, www.horstaandemaas.nl.

Horst, 11 april 2019

Burgemeester en wethouders van Horst aan de Maas,

drs. R.F.I. Palmen, burgemeester

drs. J. van der Noordt MMO, secretaris

 

Naar boven