VOORONTWERPBESTEMMINGSPLAN ‘KATWIJK NB, LIEFKESHOEK 43 EN 43A’

Logo Cuijk

 

Burgemeester en wethouders van Cuijk maken bekend dat overeenkomstig de Inspraakverordening Cuijk 2005 het voorontwerpbestemmingsplan ‘Katwijk NB, Liefkeshoek 43 en 43a’ ter inzage wordt gelegd. Deze bekendmaking is tevens een vooraankondiging als bedoeld in artikel 1.3.1. Besluit ruimtelijke ordening.

 

De locatie van het voormalige tankstation aan de Liefkeshoek 43/43a in Katwijk NB wordt herontwikkeld tot vier woonpercelen met vrijstaande woningen. De bestaande bedrijfswoning van het tankstation wordt een reguliere woning. Voor deze ontwikkeling behoeft geen milieueffectrapportage of exploitatieplan te worden opgesteld.

 

Het voorontwerpbestemmingsplan en de bijbehorende stukken liggen vier weken ter inzage van woensdag 17 april 2019 tot en met dinsdag 14 mei 2019. Een uitgeprint exemplaar kan worden ingezien bij de publieksbalie in het gemeentehuis tijdens openingstijden. Tegen betaling zijn afschriften verkrijgbaar. U kunt de stukken ook inzien op www.ruimtelijkeplannen.nl, onder ID-nummer NL.IMRO.1684.BPKaLiefkeshoek43-VO01.

 

Inspraakreactie

Gedurende voornoemde termijn van terinzagelegging kan eenieder schriftelijk of mondeling zijn inspraakreactie op het voorontwerpbestemmingsplan kenbaar maken. Een schriftelijke inspraakreactie richt u aan burgemeester en wethouders van Cuijk, postbus 7, 5360 AA GRAVE. Voor een mondelinge inspraakreactie kunt u contact opnemen met de heer R. Harmsen, team Ruimtelijke Ontwikkeling, algemeen telefoonnummer 0485 396 600. Inspraakreacties kunt u niet per e-mail indienen.

 

 

Cuijk, 9 april 2019

Burgemeester en wethouders van Cuijk

 

 

 

Naar boven