Gemeente De Bilt – Terinzagelegging gewijzigd vastgesteld wijzigingsplan "Ensahlaan 2a te Bilthoven"

Logo De Bilt

Het college van burgemeester en wethouders van gemeente De Bilt maakt, op grond van artikel 3.9a van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) bekend, dat het college van burgemeester en wethouders op 26 maart 2019

het wijzigingsplan gewijzigd heeft vastgesteld:

• Wijzigingsplan "Ensahlaan 2a te Bilthoven".

Plangebied

Het plangebied betreft/is begrensd door het aan de Ensahlaan grenzende gedeelte van het perceel Bilderdijklaan 24 te Bilthoven.

Aanleiding

Aanleiding voor het opstellen van het wijzigingsplan is het verzoek van initiatiefnemers om een extra woning te realiseren op het perceel.

Zienswijzen

Tegen het ontwerpwijzigingsplan zijn tien zienswijzen ingediend.

Wijzigingen

De wijzigingen betreffen wijzigingen op het ontwerpwijzigingsplan als gevolg van de zienswijzen. De betreffende punten worden beschreven in de nota zienswijzen (bijlage bij het vastgestelde wijzigingsplan) en zijn in het gewijzigde wijzigingsplan verwerkt.

Terinzagelegging

Het besluit tot vaststelling van het wijzigingsplan met de daarbij behorende stukken ligt vanaf donderdag 11 april 2019 gedurende zes weken ter inzage. U kunt de stukken online inzien op de landelijke website: http://www.ruimtelijkeplannen.nl. Het planidentificatienummer (planid) is: NL.IMRO.0310.18002WP0007-VG01

De stukken liggen ook ter inzage in het gemeentehuis aan de Soestdijkseweg Zuid 173 te Bilthoven. U hoeft geen afspraak te maken om de stukken in te zien. Dit is wel nodig als u vragen wilt stellen over de stukken.

Beroep en Voorlopige voorziening

Beroep tegen het gewijzigd vaststellingsbesluit kan worden ingesteld door:

- een ieder tegen de onderdelen van het plan die gewijzigd zijn vastgesteld;

- belanghebbenden die tijdig hun zienswijze bij het college van burgemeester en wethouders kenbaar hebben gemaakt, en;

- een belanghebbende die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest tijdig zienswijzen bij het college van burgemeester en wethouders kenbaar te maken.

Beroep kan worden ingesteld van donderdag 11 april tot en met woensdag 22 mei 2019 bij de:

Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State Postbus 20019

2500 EA Den Haag

Het wijzigingsplan treedt na afloop van de beroepstermijn in werking. Het beroep schorst de werking van het wijzigingsplan niet. Daarvoor moet een afzonderlijk verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, op voornoemd adres.

Meer informatie

Voor specifieke vragen en opmerkingen over het vastgestelde wijzigingsplan en de procedure kunt u contact opnemen met Hugo Bartelink van de gemeente De Bilt via telefoonnummer (030) 2289411.

Naar boven