Vaststelling wijzigingsplan Streeksterweg 101 Usquert

Logo Het Hogeland

Wet ruimtelijke ordening 3.6.1.a

Het college van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Het Hogeland heeft het wijzigingsplan vastgesteld voor het perceel aan de Streeksterweg 101 te Usquert. Een te bouwen bewaarloods is in strijd met het bestemmingsplan ‘Buitengebied’, omdat de loods deels buiten het bouwvlak is gesitueerd. In het wijzigingsplan wordt de situering van het bouwvlak aangepast.

Ter inzage

Van donderdag 11 april tot en met woensdag  22 mei 2019 ligt het wijzigingsplan Usquert Streeksterweg 101 ter inzage bij de publieksbalie van het gemeentehuis locatie Uithuizen; Hoofdstraat-West 1 in Uithuizen. U kunt het bestemmingsplan raadplegen op www.hethogeland.nl of www.ruimtelijkeplannen.nl. Of rechtstreeks via https://bit.ly/2uLHelR

Beroep

Beroep kan worden ingesteld door:

 

  • 1.

    belanghebbenden die tijdig een zienswijze hebben ingediend;

  • 2.

    belanghebbenden die kunnen aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest om een zienswijze in te dienen tegen het ontwerpbestemmingsplan.

Het beroepschrift kunt u tot en met donderdag 22 mei 2019 sturen naar de afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Naar boven