Vaststelling wijzigingsplan Zwarteweg 1 Poortvliet

Logo Tholen

Het hoofd van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling, Vergunningen en Handhaving van de gemeente Tholen maakt, krachtens door het college van burgemeester en wethouders van die gemeente aan hem verleend mandaat, het volgende bekend.

Voornoemd college heeft op 8 januari 2019 besloten het wijzigingsplan Zwarteweg 1 Poortvliet ex artikel 3.6 Wet ruimtelijke ordening van het bestemmingsplan Buitengebied Tholen vast te stellen. Dit wijzigingsplan heeft tot doel het bouwen van een nieuwe wagenloods mogelijk te maken door de vormverandering van het agrarisch bouwvlak op dit perceel.

Inzage

Met ingang van vrijdag 18 januari 2019 ligt het besluit met het wijzigingsplan, gedurende zes weken ter inzage, tijdens de openingsuren in de openbare leesruimte van het gemeentehuis, Hof van Tholen 2 te Tholen. U kunt het wijzigingsplan online inzien op de landelijke website: http://www.ruimtelijkeplannen.nl. Het planidentificatienummer is: NL.IMRO.0716.wpzwarteweg1PVI-VG01.

Beroep

Gedurende bovengenoemde termijn van 6 weken kan door belanghebbenden beroep worden ingesteld tegen het besluit van het college bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019 te 2500 AE 's-Gravenhage.

Naar boven