Onherroepelijk bestemmingsplan Wim Boonsstraat en Brahmsstraat

Logo Geertruidenberg

Het college van de gemeente Geertruidenberg maakt bekend dat de gemeenteraad op 24 januari 2019 het bestemmingsplan Wim Boonsstraat en Brahmsstraat met IMRO-nummer NL.IMRO.0779.RDRVBPboonsbrahms-VS01  heeft vastgesteld. Het bestemmingsplan heeft betrekking op de ontwikkeling van Het bestemmingsplan is opgesteld om enkele kleine wijzigingen voor de nieuwbouwlocaties aan de Brahmsstraat in Raamsdonksveer (op de locatie van de voormalige bibliotheek) en de Wim Boonsstraat in Raamsdonk door te voeren).\

 

Tegen dit bestemmingsplan is gedurende de beroepstermijn geen beroep ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Het bestemmingsplan is hierdoor onherroepelijk geworden.  

Er is geen beroep ingesteld tegen de beschikking hogere grenswaarde Wet geluidhinder. Ook dit besluit is hiermee onherroepelijk geworden.

 

Communicatie

U kunt het onherroepelijk geworden bestemmingsplan en de bijbehorende stukken permanent inzien in de Gemeentewinkel van het gemeentehuis, Vrijheidstraat 2 in Raamsdonksveer. U kunt er elke werkdag terecht van 08:30 uur tot 13:00 uur en op woensdag van 14:00 uur tot 20:00 uur. Ook kunt u het bestemmingsplan via www.ruimtelijkeplannen.nl of de gemeentelijke viewer http://0779.ropubliceer.nl inzien.

 

Naar boven