Ontwerpbestemmingsplan “Buitengebied 2014, 7e herziening Noordwendigedijk 6A”

Logo Kampen

Burgemeester en wethouders van Kampen maken bekend dat het ontwerpbestemmingsplan “Buitengebied 2014, 7e herziening Noordwendigedijk 6A” vrijgegeven is voor terinzagelegging.

Bestemmingsplan

Het bestemmingsplan maakt het mogelijk om naast het wonen ook recreatieve en maatschappelijke activiteiten uit te kunnen voeren op het perceel. De recreatieve activiteiten bestaan uit het realiseren van extra bed&breakfast-accommodaties en de maatschappelijke activiteiten uit een massagepraktijk aan huis. Het voornemen voldoet aan een goede ruimtelijke ordening.

Inzage

Het ontwerpbestemmingsplan ligt met ingang van 10 april 2019 tot en met 22 mei 2019 tijdens openingstijden voor een ieder ter inzage in het stadhuis. Het plan is ook digitaal beschikbaar via www.ruimtelijkeplannen.nl. Het planidentificatienummer (ID) is NL.IMRO.0166.00991232-OW01.

Zienswijzen

Gedurende de genoemde termijn van terinzagelegging kan een ieder schriftelijk of mondeling een zienswijze op het ontwerpplan kenbaar maken. Schriftelijke zienswijzen kunnen worden gericht aan de gemeenteraad van Kampen, Postbus 5009, 8260 GA Kampen. Graag onder vermelding van het ontwerpbestemmingsplan.

Voor het maken van een afspraak over het naar voren brengen van een mondelinge zienswijze kan contact worden opgenomen met het team Beleidsontwikkeling & Advisering, telefoonnummer 14 038.

 

Naar boven