Vaststelling wijzigingsplan Gilzeweg 1c

Logo Breda

 

Burgemeester en wethouders van Breda maken bekend dat zij op 2 april 2019 het plan 'Bavel Zuid Eikberg, wijzigingsplan Gilzeweg 1c' (NL.IMRO.0758.BP2018224003-VG01) hebben vastgesteld. Het plan wijzigt de bestemming van de locatie van bedrijfsbestemming in een woonbestemming voor het realiseren van maximaal 7 woningen op die locatie.

 

Het wijzigingsplan is ten opzichte van het ter inzage gelegde ontwerp gewijzigd vastgesteld. Deze wijzigingen zijn in het collegebesluit vastgelegd en digitaal in te zien.

 

Wet geluidhinder

Voor het onderhavige plan is een akoestisch onderzoek uitgevoerd. Hierbij is gebleken dat op enkele gevels de voorkeursgrenswaarden worden overschreden. Hiervan kan ontheffing worden gegeven. Het betreffende besluit is inmiddels genomen en dit vaststellingsbesluit ligt tegelijk met het vastgestelde wijzigingsplan ter inzage.

 

T er inzage

Het bovengenoemde plan en het vaststellingsbesluit ontheffing hogere waarden zijn in te zien van 9 april 2019 tot en met 20 mei 2019. Het plan is digitaal te raadplegen via de website: www.ruimtelijkeplannen.nl

 

Beroep

Tot en met 20 mei 2019 is het voor belanghebbenden mogelijk om tegen de vaststelling van het plan 'Bavel Zuid Eikberg, wijzigingsplan Gilzeweg 1c' en de ontheffing hogere waarden schriftelijk beroep in te stellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA te Den Haag. Het indienen van een beroepschrift schorst de werking van het bestreden besluit niet. In spoedeisende gevallen kunnen belanghebbenden tegen het besluit een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State.

 

Informatie

Indien u vragen heeft kunt u contact opnemen met de gemeente via www.breda.nl of bel 14 076

Naar boven