Terinzagelegging vastgesteld exploitatieplan ‘3e Herziening exploitatieplan Hoef en Haag’

Logo Vijfheerenlanden

Burgemeester en wethouders van gemeente Vijfheerenlanden maken bekend dat het raadsbesluit van 21 maart 2019 tot vaststelling van de 3e herziening Exploitatieplan Hoef en Haag ter visie ligt. Het gebied Hoef en Haag wordt globaal begrensd door de A27, de Lekdijk, de Hoevenweg en de kern Hagestein.

 

In het kader van artikel 6.15, lid 1 van de Wet ruimtelijke ordening en afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht kunnen het raadsbesluit en de vastgestelde 3e herziening van het Exploitatieplan Hoef en Haag (met bijlagen) gedurende 6 weken vanaf woensdag 10 april 2019 tot en met dinsdag 21 mei 2019 tijdens kantooruren worden ingezien in de centrale hal van het Stadhuis aan de Voorstraat 30 te Vianen.

 

De documenten zijn hier analoog en digitaal (op de computer) in te zien. De ter inzage liggende stukken kunnen eveneens worden geraadpleegd via www.ruimtelijkeplannen.nl. Het digitale identificatienummer van het exploitatieplan is NL.IMRO.1961.EP0016-VG03.

 

Belanghebbenden kunnen gedurende de hiervoor beschreven termijn van zes weken op grond van artikel 8.2 Wro tegen het raadsbesluit tot vaststelling van de 3e herziening van het exploitatieplan Hoef en Haag schriftelijk beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA Den Haag, indien:

- zij bij de gemeenteraad tijdig zienswijzen hebben ingediend tegen het ontwerp van de 3e herziening van het exploitatieplan Hoef en Haag;

- hen redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij geen zienswijze naar voren hebben gebracht.

 

Indien beroep is ingesteld, kan tevens een verzoek om een voorlopige voorziening worden gedaan bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak op het hiervoor genoemde adres.

Naar boven