Bestemmingsplan "Buitengebied Raalte, 21e wijziging, omgeving Twentseweg 17" Raalte

Logo Raalte

Burgemeester en wethouders van de gemeente Raalte maken op grond van artikel 3.9 onder a van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat zij op 26 maart 2019 het bestemmingsplan ‘Buitengebied Raalte, 21e wijziging, omgeving Twentseweg 17’ ongewijzigd hebben vastgesteld.

Het wijzigingsplan met bijbehorende stukken liggen vanaf donderdag 11 april tot en met donderdag 23 mei 2019 in de informatiehoek van het gemeentehuis, Zwolsestraat 16 in Raalte ter inzage.

Het wijzigingsplan en het vaststellingsbesluit zijn tevens elektronisch raadpleegbaar via  

www.ruimtelijkeplannen.nl;  de link http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/roo/bestemmingsplannen?planidn=NL.IMRO.0177.BPW20160003-VG01

De bronbestanden zijn beschikbaar op: http://raalte.gemeentedocumenten.nl/plannen/NL.IMRO.0177.BPW20160003/NL.IMRO.0177.BPW20160003-VG01.

 

Voorliggend wijzigingsplan voorziet in de uitbreiding van het agrarisch bouwvlak aan de Twentseweg 17 te Heino. Het wijzigingsplan heeft vanaf 20 september 2018 gedurende zes weken als ontwerp ter inzage gelegen. Gedurende deze periode is één zienswijzen kenbaar gemaakt, welke niet heeft geleid tot aanpassing van het wijzigingsplan.

Ten opzichte van het ontwerp zijn ter verduidelijking ambtshalve aanpassingen aangebracht in de aspecten geluid en milieuzonering in de toelichting van het vastgestelde wijzigingsplan.  De aanpassingen leveren formeel geen gewijzigde vaststelling van het wijzigingsplan op.

 

Procedure

Vanaf vrijdag 12 april tot en met donderdag 23 mei 2019 kan tegen het besluit tot vaststelling van het wijzigingsplan beroep worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag, door ;

 

  • 1.

    belanghebbenden die tijdig een zienswijze ten aanzien van het ontwerp wijzigingsplan bij het college hebben ingediend;

  • 2.

    belanghebbenden die kunnen aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest een zienswijze bij het college in te dienen.

 

Het besluit tot vaststelling van het wijzigingsplan treedt met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt in werking. Indien gedurende de beroepstermijn met betrekking tot het besluit tot vaststelling van het wijzigingsplan bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak een verzoek om voorlopige voorziening is gedaan, wordt de werking van de besluiten opgeschort totdat op het verzoek is beslist.

 

Naar boven