Vaststelling bestemmingsplan “Verzamelplan 2018” (zaaknummer 27629)

Logo Wijk bij Duurstede

De gemeenteraad van Wijk bij Duurstede heeft op 5 maart 2019 het bestemmingsplan ‘Verzamelplan 2018’ gewijzigd vastgesteld.

 

Het bestemmingsplan “Verzamelplan 2018” omvat 24 los van elkaar staande locaties in de gemeente Wijk bij Duurstede. In 9 gevallen betreft het een nieuwe ontwikkeling. De overige 15 gevallen betreffen ambtshalve aanpassingen als gevolg van bijvoorbeeld onjuistheden geconstateerd in de geldende bestemmingsplannen. Dit verzamelbestemmingsplan heeft enkel betrekking op de 24 locaties.

 

Het vastgestelde bestemmingsplan is met ingang van 4 april 2019 gedurende zes weken in te zien de volgende weblink:

www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/roo/bestemmingsplannen?planidn=NL.IMRO.0352.totverzamelbp18-bva1

 

Instellen van beroep

Belanghebbenden, die tijdig een zienswijze bij de gemeenteraad naar voren hebben gebracht, alsmede belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij geen zienswijze bij de gemeenteraad naar voren hebben gebracht, kunnen gedurende de termijn van terinzagelegging (4 april 2019 tot en met 15 mei 2019) schriftelijk tegen het vastgestelde bestemmingsplan beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Het bestemmingsplan treedt in werking op de eerste dag na het aflopen van de hiervoor genoemde termijn om in beroep te gaan. Binnen de beroepstermijn kan tevens een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, waardoor het bestemmingsplan niet in werking treedt, totdat op het verzoek is beslist.

 

Kenmerk gemeente WbD: 2019-119

 

Naar boven