Voorontwerpbestemmingsplan ‘Molenwaterpark’

Logo Middelburg

 

In het kader van artikel 1.3.1 van het Besluit ruimtelijke ordening en de Inspraakverordening van de gemeente Middelburg, ligt vanaf 4 april gedurende zes weken (t/m 15 mei) het voorontwerpbestemmingsplan ‘Molenwaterpark’ voor een ieder ter inzage bij de vakbalie in het Stadskantoor aan de Kanaalweg 3 te Middelburg.

 

Als onderdeel van de herinrichting van het Molenwaterpark is langs de randen van het park op een aantal locaties een herbestemming van groen naar parkeren noodzakelijk. Tevens is op een aantal locaties ten behoeve van een betere inrichting van het park een omzetting van verkeer naar groen gewenst.

 

Inspraak

Inspraak wordt verleend aan ingezetenen en in de gemeente een belang hebbende natuurlijke en rechtspersonen. Het voorontwerpplan kan ook worden bekeken op de gemeentelijke website www.middelburg.nl onder wonen en (ver)bouwen / bestemmingsplannen / plannen in procedure. Daarnaast is het voorontwerpbestemmingsplan raadpleegbaar via de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl onder plancode NL.IMRO.0687.BPMOLENWATERP–VO01.

 

Tijdens de genoemde termijn kunnen schriftelijk of mondeling inspraakreacties ingediend worden. Een schriftelijke reactie moet gericht worden aan het college van burgemeester en wethouders van Middelburg, Postbus 6000, 4330 LA Middelburg. Voor meer informatie over het voorontwerpbestemmingsplan, of voor het maken van een afspraak voor een mondelinge inspraakreactie kunt u contact opnemen met de afdeling Ruimtelijk Beleid, 14 0118.

 

Middelburg, 3 april 2019

Naar boven