Kennisgeving ontwerp uitwerkingsplan ‘Blaricummermeent Deelplan Woongebied G3’

Logo Blaricum

 

Burgemeester en Wethouders van Blaricum maken bekend dat het ontwerp uitwerkingsplan ‘‘Blaricummermeent Deelplan Woongebied G3’’ (NL.IMRO.0376.UWBPmeentG3-On01) wordt voorbereid.

 

Inhoud ontwerp uitwerkingsplan

De ontwikkeling van het deelgebied G3 tot woongebied is vastgelegd in het geldende bestemmingsplan Blaricummermeent Werkdorp, actualisatie F en G. In dit bestemmingsplan is het plangebied G3 bestemd als ´Woongebied - Uit te werken’. Het uitwerkingsplan voor G3 is onder andere gebaseerd op het specifiek voor deelplan G opgestelde 'Kwaliteitshandboek deelplan G’. Voor een compleet beeld wordt verwezen naar de toelichting bij het uitwerkingsplan.

 

Ter inzage legging

Het ontwerp uitwerkingsplan ligt vanaf vrijdag 5 maart 2019 gedurende zes weken ter inzage bij de balie Vergunningen in het kantoor van de BEL Combinatie, Zuidersingel 5 in Eemnes. De balie werkt uitsluitend op afspraak. Ook kunt u het ontwerpbestemmingsplan bekijken via www.ruimtelijkeplannen.nl.

 

Zienswijzen

Gedurende bovengenoemde termijn van ter inzage legging kan een ieder een zienswijze indienen bij burgemeester en wethouders van Blaricum, Postbus 71, 3755 ZH Eemnes, onder vermelding van “zienswijze uitwerkingsplan ‘Blaricummermeent Deelplan Woongebied G3’.

Naar boven