Ter inzage ontwerpbestemmingsplan “Perendreef”, Asperen

Logo West Betuwe

Met ingang van donderdag 4 april 2019 ligt het ontwerp van het bestemmingsplan “Perendreef”, Asperen, met bijbehorende stukken gedurende zes weken (tot en met woensdag 15 mei 2019) op grond van artikel 3.8, lid 1, Wet ruimtelijke ordening (Wro) en artikel 3:12 van de Algemene wet bestuursrecht (Awb) ter inzage bij het Klantencontactcentrum in het gemeentehuis te Geldermalsen (adres: Kuipershof 2, 4191 KH Geldermalsen).

 

Toelichting op de stukken.

Het plan betreft de realisatie van vier vrijstaande woningen. De vier vrijstaande woningen kunnen worden gezien als de fysieke afronding aan de noordzijde van de nieuwbouwwijk “De Eng” in de kern Asperen.

 

Raadplegen planstukken:

De planstukken zijn tevens digitaal te raadplegen op: www.ruimtelijkeplannen.nl: planidentificatie: NL.IMRO.1960.BpAspPerendreef-OW01 èn op de website: www.WestBetuwe.nl > inwoner > wonen & bouwen > bestemmingsplannen > bestemmingsplannen in de maak > Ontwerpbestemmingsplan Perendreef Asperen.

De ter inzage gelegde stukken kunt u op afspraak inzien. Voor het maken van een afspraak neemt u contact op met de Omgevingsdienst Rivierenland (ODR). U bereikt deze dienst via (0344) 579314 of info@odrivierenland.nl.

 

 

Reageren

Gedurende de termijn van terinzagelegging (t/m woensdag 15 mei 2019) kan een ieder een schriftelijke zienswijze (géén e-mail) sturen naar de gemeenteraad van de gemeente West Betuwe, Postbus 112, 4190 CC Geldermalsen. Indien u een mondelinge zienswijze wilt indienen, dan dient u hiervoor, uiterlijk één week voor het einde van de inzagetermijn, een afspraak te maken via het algemene telefoon-nummer van onze gemeente: (0345) 72 88 00 (alleen bereikbaar tijdens kantooruren).

 

Naar boven