Kennisgeving melding Besluit algemene regels milieu mijnbouw AAB Nederland te Honselersdijk, Ministerie van Economische Zaken en Klimaat

Op 12 maart 2019 heeft de Minister van Economische Zaken en Klimaat een melding ingevolge het “Besluit algemene regels milieu mijnbouw” (Staatsblad 2008, 125) ontvangen van AAB Nederland te Honselersdijk.

De melding heeft betrekking op een voorgenomen activiteit binnen de inrichting, gelegen aan de Lange Broekweg 70B te Naaldwijk, gemeente Westland. Het perceel staat kadastraal bekend als gemeente Naaldwijk, Sectie: C, Perceelnummer 4013.

De voorgenomen activiteit betreft het aanbrengen van glasvezel versterkte epoxy verbuizing in de productiebron NLW-GT-02-S1 en in de injectiebron NLW-GT-01. De werkzaamheden worden uitgevoerd met behulp van een mobiele installatie. De werkzaamheden zullen zoveel mogelijk overdag en gelijktijdig plaatsvinden.

Een gedeelte van de werkzaamheden kan niet onderbroken worden en zal daarom ook in de avond en nachtperiode plaatsvinden. Transporten zullen zoveel mogelijk geconcentreerd plaatsvinden tijdens de dagperiode. De werkzaamheden vangen naar verwachting op 7 april 2019 aan en zijn naar verwachting begin mei 2019 afgerond. Voor nadere inlichtingen kunt u zich wenden tot dhr. H. Vorsteveld (tel. 070 – 379 8923).

Naar boven