Ontwerp-wijzigingsplan en ontwerp-omgevingsvergunning Verde Vista Santhorst, Zoeterwoude

Logo Zoeterwoude

De gemeente Zoeterwoude laat weten dat vanaf 2 april 2019 het ontwerp-wijzigingsplan Verde Vista Santhorst samen met de ontwerp-omgevingsvergunning te bekijken zijn.

 

Deze documenten gaan over het gebied in de Meerburgerpolder, tussen de Stadhouderslaan, de Meerburgerwatering (straat), het Scheprad en de Meerburgerwatering (water) te Zoeterwoude-Rijndijk.

 

Het ontwerp-wijzigingsplan en de ontwerp-omgevingsvergunning maken het mogelijk om op deze locatie 56 woningen te bouwen, inclusief de bouwwerken en erfafscheidingen die daar bij horen.

 

Het ontwerp-wijzigingsplan en de ontwerp-omgevingsvergunning zijn gecoördineerd voorbereid. Dit houdt in dat het ontwerp-wijzigingsplan en de ontwerp-omgevingsvergunning tegelijk worden beoordeeld door de gemeente en ze op hetzelfde moment te bekijken zijn.

 

Het ontwerp-wijzigingsplan is zes weken lang te bekijken

U kunt het ontwerp-wijzigingsplan vanaf 2 april 2019 bekijken op de volgende plekken:

  • www.ruimtelijkeplannen.nl (plannummer: NL.IMRO.0638.BP00013WY001-ONT1);

  • in het gemeentehuis, op werkdagen van 9.00 uur tot 12.00 uur. Voor het maken van een afspraak: www.zoeterwoude.nl/afspraakmaken of 071-5806300.

     

De ontwerp-omgevingsvergunning is zes weken lang te bekijken

U kunt de ontwerp-omgevingsvergunning vanaf 2 april 2019 bekijken in het gemeentehuis, op werkdagen van 9.00 uur tot 12.00 uur. Voor het maken van een afspraak: www.zoeterwoude.nl/afspraakmaken of 071-5806300.

 

U kunt reageren op het ontwerp-wijzigingsplan en de ontwerp-omgevingsvergunning

Dit heet een zienswijze. U mag een zienswijze geven over het ontwerp-wijzigingsplan en de ontwerp-omgevingsvergunning. Dit mag tot en met 13 mei 2019. Stuur uw zienswijze naar: Gemeente Zoeterwoude, Postbus 34, 2380 AA ZOETERWOUDE. U mag ook een reactie geven in een gesprek. Daarvoor vragen wij u een afspraak te maken. Voor het maken van een afspraak kunt u bellen met het Klant Contact Centrum 071-5806300.

 

Het college van B&W gaat daarna besluiten over het vaststellen van het uiteindelijke wijzigingsplan en de omgevingsvergunning

Daarbij gaat het College van B&W nadenken of er nog veranderingen nodig zijn. Bijvoorbeeld omdat er zienswijzen zijn ontvangen.

 

Naar boven