Terinzagelegging ontwerpbestemmingsplan ‘De Keyser, fase 2’ en ontwerpbesluit vaststelling hogere waarde Wet geluidhinder

Logo Beemster

Burgemeester en wethouders van Beemster maken bekend dat het ontwerp van het bestemmingsplan ‘De Keyser, fase 2’ en het ontwerpbesluit tot vaststelling hogere waarde geluid ter inzage liggen. Daarbij is besloten dat er geen milieueffectrapport hoeft te worden opgesteld, aangezien de voorziene ontwikkeling geen belangrijke negatieve milieueffecten heeft.

Zakelijke inhoud

Het bestemmingsplan ‘De Keyser, fase 2’ beoogt na vaststelling een planologische regeling te geven voor de realisatie van maximaal 413 woningen in fase 2 van het Vierde kwadrant van Middenbeemster. Het plangebied is gelegen ten zuiden van de Rijperweg en ten oosten van de Hendrick de Keyserweg in Middenbeemster. Het bestemmingsplan bestaat uit een toelichting, planregels en een verbeelding. De ID-code van het plan is NL.IMRO.0370.BPDEKEYSERF2-ON01

Terinzagelegging

Het bestemmingsplan ‘De Keyser, fase 2’ en het ontwerpbesluit hogere waarde geluid liggen met ingang van 8 april tot en met 20 mei 2019 ter inzage tijdens openingstijden in de centrale hal van het gemeentehuis van de gemeente Beemster, Rijn Middelburgstraat 1 te Middenbeemster en in de centrale hal van het stadhuis van de gemeente Purmerend, Purmersteenweg 42 te Purmerend. Daarnaast is het ontwerpbestemmingsplan te raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl.

Reactiemogelijkheid

Gedurende bovenstaande termijn van zes weken kan een ieder schriftelijk of mondeling zijn of haar zienswijze over beide ontwerpbesluiten naar voren brengen. Het indienen van een zienswijze is, naast het zijn van belanghebbende, een voorwaarde om tegen het uiteindelijke besluit beroep te kunnen instellen. Schriftelijke zienswijzen kunnen worden gericht aan de gemeenteraad van Beemster, Postbus 7, 1462 ZG Middenbeemster. Degenen die een mondelinge reactie willen geven kunnen dat doen na het maken van een afspraak met mevr. C.T. Bernaards van het Ruimtelijk domein, team Ontwikkeling (0299-452 452). De op tijd ingediende zienswijzen worden betrokken bij de verdere besluitvorming.

 

Naar boven