Gewijzigde vaststelling bestemmingsplan “Buitengebied Zuidwest 2018”, Zeist

Logo Zeist

De gemeenteraad van Zeist heeft op 19 februari 2019 het bestemmingsplan “Buitengebied Zuidwest 2018” gewijzigd vastgesteld. Het plan omvat het zuidwestelijk buitengebied van de gemeente Zeist en betreft een actualisatie van het huidige bestemmingsplan uit 2005 en de beheersverordening uit 2015. Alle wijzigingen ten opzichte van het ontwerpbestemmingsplan zijn te raadplegen in hoofdstuk 3 van de Nota van Zienswijzen.

Ter inzage

Het vastgestelde plan en bijbehorende stukken liggen vanaf donderdag 4 april 2019 gedurende zes weken ter inzage in de publiekshal aan Het Rond 1 te Zeist. De informatie staat ook op de websites www.zeist.nl\bestemmingsplannen en www.ruimtelijkeplannen.nl. Het planidentificatienummer is NL.IMRO.0355.BPBuitengebiedZW-VS01.

Beroep

Gedurende genoemde termijn kunnen zij, die tijdig een zienswijze bij de gemeenteraad hebben ingediend en belanghebbenden die aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest een zienswijze naar voren te brengen, beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Verder kan iedere belanghebbende tijdens deze termijn op dezelfde wijze beroep instellen tegen de bij vaststelling van het bestemmingsplan aangebrachte wijzigingen ten opzichte van het ontwerpplan.

Voorlopige voorziening

Een beroepschrift heeft geen schorsende werking. Het vaststellingsbesluit treedt de dag na afloop van de beroepstermijn in werking, tenzij gedurende de beroepstermijn bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State (via het genoemde adres) een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend. Dan treedt het besluit niet in werking voordat op dit verzoek is beslist. Voor het indienen van een beroepschrift of een verzoek om voorlopige voorziening is griffierecht verschuldigd.

Naar boven