Bekendmaking Vaststelling bestemmingsplan “Koudenbergstraat, tussen 2a en 4, Gemonde”.

Logo Sint-Michielsgestel

Burgemeester en wethouders van Sint-Michielsgestel maken bekend dat de gemeenteraad bij besluit van 21 maart 2019 het bestemmingsplan “Koudenbergstraat, tussen 2a en 4, Gemonde” (ten opzichte van het ontwerp-bestemmingsplan) ongewijzigd heeft vastgesteld.

Het betreffende bestemmingsplan maakt op de gronden gelegen tussen Koudenbergstraat 2a en 4 in Gemonde de oprichting van een Ruimte-voor-Ruimte woning mogelijk. Een stuk grond met een oppervlak van zo’n 730 m2, met hierbinnen gelegen de bestaande rioolleiding naar het achtergelegen bergbezinkbassin, zal hierbij naar de gemeente overgaan. Dit stuk grond krijgt de bestemming “Groen” en gedeeltelijk de bestemming “Leiding – Riool”.

 

Inzagetermijn, procedure en beroep

Het vaststellingsbesluit en het bestemmingsplan “Koudenbergstraat, tussen 2a en 4, Gemonde”, met de daarop betrekking hebbende stukken, liggen van vrijdag 5 april 2019 tot en met donderdag 16 mei 2019 voor een ieder ter inzage bij de receptie in het gemeentehuis, Meanderplein 1 in Sint-Michielsgestel. Buiten openingstijden is inzage op afspraak mogelijk. Daarvoor kunt u bellen naar de centrale balie (073-5531111).

Het digitale bestemmingsplan met bijbehorende stukken kunt u via diverse zoekopties (via kaart, adres of ID-nummer NL.IMRO.0845.BP2018GMDKDBS2a4-VA01 raadplegen en downloaden op de website www.ruimtelijkeplannen.nl of via de volgende directe link/weblocatie:

http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/roo/bestemmingsplannen?planidn=NL.IMRO.0845.BP2018GMDKDBS2a4-VA01

 

Tegen de vaststelling van het bestemmingsplan kan gedurende de genoemde inzagetermijn beroep worden ingesteld door een belanghebbende, die destijds tegen het ontwerp bestemmingsplan een zienswijze heeft ingediend bij de gemeenteraad. Ook kan beroep worden ingesteld door belanghebbenden die kunnen aantonen daartoe redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest.

 

Het beroep moet binnen de genoemde inzagetermijn schriftelijk worden ingesteld bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage.

Indien beroep wordt ingesteld kan tevens een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend bij de voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, indien onverwijlde spoed, gelet op de betrokken belangen, dat vereist.

 

Het besluit van de gemeenteraad van de gemeente Sint-Michielsgestel treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt, tenzij een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend. Het besluit treedt dan niet in werking voordat op het verzoek is beslist.

 

Voor informatie kunt u contact opnemen met de heer T. Diebels, team Ruimtelijke Ontwikkeling, bereikbaar op het telefoonnummer 073-5531626 of via het mailadres t.diebels@mijngemeentedichtbij.nl.

 

Burgemeester en wethouders van Sint-Michielsgestel,

4 april 2019

Naar boven