ontwerpbestemmingsplan Muidenweg 1R Arnemuiden

Logo Middelburg

In het kader van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening ligt het ontwerpbestemmingsplan Muidenweg 1R Arnemuiden vanaf 28 maart 2019 tot en met 8 mei 2019 voor een ieder ter inzage ligt bij de vakbalie in het stadskantoor aan de Kanaalweg 3 in Middelburg.

Het ontwerpbestemmingsplan ‘Muidenweg 1R Arnemuiden’ is tevens digitaal in te zien op de gemeentelijke website www.middelburg.nl onder wonen en verbouwen/bestemmingsplannen/plannen in procedure.

Daarnaast is het ontwerpbestemmingsplan raadpleegbaar via de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl. op deze website selecteert u het tabblad ‘Bestemmingsplannen’, waarna u het plan op verschillende manieren kunt oproepen. U kunt het plan direct inzien door in het venster ‘ ID’ de plancode NL.IMRO.0687.BPORPMUI1R-ON01 in te vullen.

Het plangebied ligt op het recreatieterrein Oranjeplaat en wordt begrensd door fietspad het Schelpenpad aan de westzijde en aan de zuidzijde door een parkeerterrein. Aan de oostzijde grenst het aan restaurant Oranjeplaat en de bovengelegen woningen. Aan de noordzijde grenst het aan het Veerse Meer.

Gedurende bovengenoemde termijn kan een ieder schriftelijk of mondeling zijn/haar zienswijze omtrent het ontwerpbesluit kenbaar maken bij de raad van de gemeente Middelburg, Postbus 6000, 4330 LA Middelburg. Voor het kenbaar maken van een mondelinge zienswijze binnen de genoemde termijn is het noodzakelijk vooraf een afspraak te maken via telefoonnummer (0118)675285.

 

Naar boven