Gemeente Rhenen - bestemmingsplan “Veenendaalsestraatweg 6 Elst (Ut.)”

Logo Rhenen

Burgemeester en wethouders van de gemeente Rhenen maken bekend dat de gemeenteraad in zijn vergadering van 19 maart 2019 het bestemmingsplan “Veenendaalsestraatweg 6 Elst (Ut)” heeft vastgesteld.

 

Inhoud

Het bestemmingsplan “Veenendaalsestraatweg 6 Elst (Ut.)” voorziet in het opnemen van een maatwerkregeling omtrent parkeren bij een restaurant. Normaal wordt de parkeernorm van een restaurant gekoppeld aan de oppervlakte van het gebouw. Gezien het type restaurant wordt in dit geval de parkeernorm gekoppeld aan het aantal zitplaatsen.

Inzien

Het bestemmingsplan, inclusief onderliggende stukken, ligt van donderdag 28 maart 2019 tot en met donderdag 9 mei 2019 voor een ieder ter inzage.

•Het bestemmingsplan is digitaal in te zien op www.ruimtelijkeplannen.nl, via identificatienummer NL.IMRO.0340.bpvndaalsestrwg6-VA01;

•de link naar het bestemmingsplan is ook te vinden op onze website www.rhenen.nl (via de zoekterm “ter inzage leggingen”);

•een papieren exemplaar van het bestemmingsplan is in te zien in het Huis van de gemeente, Nieuwe Veenendaalseweg 75 te Rhenen. Inzien kan op afspraak, U kunt hiervoor contact opnemen met Marriëlle Cornelisse, telefoonnummer 0317 681 793 of e-mail marrielle.cornelisse@rhenen.nl (aanwezig: ma–di–wo).

Kopieën van de stukken zijn tegen betaling van de daarvoor verschuldigde leges verkrijgbaar.

Als u verder nog vragen heeft kunt u contact opnemen met Marriëlle Cornelisse.

 

Beroep

Belanghebbenden die een zienswijze hebben ingediend of aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten eerder geen zienswijze tegen het ontwerpbestemmingsplan naar voren te hebben gebracht kunnen beroep instellen.

Het instellen van beroep kan van vrijdag 29 maart 2019 tot en met donderdag 9 mei 2019. Het beroepschrift dient te worden gestuurd naar de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA te ’s-Gravenhage, moet worden ondertekend en bevat ten minste:

- de naam en adres van de indiener;

- de dagtekening;

- een omschrijving van het besluit waartegen het beroep is gericht;

- de gronden van het beroep.

 

Verzoek om voorlopige voorziening en inwerkingtreding bestemmingsplan

Voor belanghebbende is het ook mogelijk een verzoek om voorlopige voorziening te doen bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Indien een verzoek om voorlopige voorziening gedurende de beroepstermijn wordt gedaan, wordt de werking van het bestemmingsplan opgeschort totdat op het verzoek is beslist. Indien geen verzoek om voorlopige voorziening wordt gedaan, treedt het bestemmingsplan daags na afloop van de beroepstermijn in werking.

Aan het instellen van beroep en/of het vragen om een voorlopige voorziening zijn kosten (griffierecht) verbonden.

 

Naar boven