Rectificatie bekendmaking Vaststelling Structuurvisie Landerd, partiële herziening

Logo Landerd

Op 16 maart 2019 is de vaststelling van de ‘Structuurvisie Landerd, partiële herziening’ bekendgemaakt in het huis-aan-huisblad de Arena. Omdat deze niet gelijktijdig in de Staatscourant is gepubliceerd, wordt de bekendmaking hierbij gerectificeerd in beide couranten.

Burgemeester en wethouders van de gemeente Landerd maken op grond van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat de ‘Structuurvisie Landerd, partiële herziening’ op 28 februari 2019 is vastgesteld. De herziening voorziet in de reparatie van een onderdeel uit de oorspronkelijke structuurvisie, gemeente Landerd uit 2014. In de oorspronkelijke Structuurvisie worden maatschappelijke voorzieningen (waaronder veel zorgvoorzieningen) uitgesloten in woongebieden. Gezien de trends, ontwikkelingen en voortschrijdend inzicht en het belang dat op basis daarvan wordt gesteld aan een integrale aanpak van wonen, zorg en welzijn, achten wij het voorstelbaar dat maatschappelijke voorzieningen onder voorwaarden ook in woonbuurten kunnen worden gerealiseerd.

De Structuurvisie ligt vanaf maandag 25 maart 2019 gedurende zes weken voor iedereen ter inzage bij de receptie van het gemeentehuis van Landerd. Het plan kan worden ingezien tijdens de reguliere openingstijden van het gemeentehuis of via http://www.broplan.nl/landerd/structuurvisie/planmodule/ . De Structuurvisie is digitaal ook raadpleegbaar via www.ruimtelijkeplannen.nl met planidentificatienummer NL.IMRO.1685.SVLanderd-VA01. De bronbestanden zijn digitaal beschikbaar via http://www.gisnet.nl/ruimtelijkeplannen/Landerd/RO-online/2008/NL.IMRO.1685.SVLanderd-VA01

Tegen het besluit tot vaststelling kan op grond van artikel 8:5 van de Algemene wet bestuursrecht geen bezwaar of beroep worden ingesteld.

Vragen?

Voor meer informatie kunt u een afspraak maken met de heer L. Hövels via telefoonnummer 0486-458111 of via e-mail lars.hovels@landerd.nl.

 

Naar boven