Woning naast Kruisstraat 44 Rosmalen, ontwerpwijzigingsplan en ontwerp omgevingsvergunning (coördinatieregeling)

Logo 's-Hertogenbosch

Kennisgeving op grond van artikel 3.9a en paragraaf 3.6.1 van de Wet ruimtelijke ordening en op basis van de Coördinatieverordening gemeente ‘s-Hertogenbosch

 

Het college van burgemeester en wethouders maakt bekend dat het ontwerpwijzigingsplan ‘Kruisstraat naast 44 Rosmalen’ (NL.IMRO.0796.0002417-1301) samen met de ontwerp omgevingsvergunning voor de activiteit bouwen met ingang van 25 maart 2019 gedurende zes weken ter inzage liggen.

 

Het opgestelde ontwerpwijzigingsplan geeft gevolg aan de in het vigerende bestemmingsplan ‘Buurtschap Kruisstraat 2016’ opgenomen wijzigingsbevoegdheid. Het ontwerpwijzigingsplan is opgesteld zodat naast nummer 44 aan het lint Kruisstraat in Rosmalen een woning kan worden toegevoegd. In het plangebied is nu één vrijstaande woning met tuin aanwezig en rechts daarnaast is sprake van een grasveld/ weiland. Op het grasveld/ weiland is de woning beoogd.

 

Het ontwerpwijzigingsplan en de ontwerp omgevingsvergunning liggen – doordat de coördinatieregeling wordt toegepast – tegelijkertijd ter visie met de mogelijkheid om zienswijzen in te dienen.

 

Ter inzage

Het ontwerpwijzigingsplan ligt met bijbehorende stukken ter inzage in het Stadskantoor. Ook vindt u de stukken op onze internetsite www.s-hertogenbosch.nl/ruimtelijkeplannen of op www.ruimtelijkeplannen.nl (hier kunt u ook de authentieke bestanden vinden).

 

Als u de ontwerp omgevingsvergunning wilt inzien dan kunt u een digitaal exemplaar aanvragen via de internetsite: https://www.s-hertogenbosch.nl/inwoner/vergunning-of-melding/omgevingsvergunning/omgevingsvergunning-ter-inzage.html en/ of een email sturen naar omgevingsvergunning@s-hertogenbosch.nl

 

Wilt u reageren?

In de periode dat het ontwerpwijzigingsplan en de ontwerp omgevingsvergunning ter inzage liggen, kan iedereen hierop schriftelijk of mondeling een zienswijze bij het college van burgemeester en wethouders indienen.

 

  • Uw schriftelijke zienswijze kunt u sturen naar: het college van burgemeester en wethouder van ’s-Hertogenbosch, Postbus 12345, 5200 GZ ’s-Hertogenbosch. Graag onder vermelding van zaaknummer 8830337;

  • Ook is het mogelijk om uw zienswijze digitaal in te dienen met DigiD. U kunt daarvoor naar het digitale formulier (via www.s-hertogenbosch.nl/digitalezienswijze).

  • Wilt u mondeling een zienswijze naar voren brengen? Hiervoor kunt u terecht bij Nikol van de Goor, tel. (073) 615 96 92.

Naar boven