Bestemmingsplan Koggehaven perceel M1, M2 en M3 vastgesteld, gemeente Vlaardingen

Logo Vlaardingen

Burgemeester en wethouders van Vlaardingen maken ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat de gemeenteraad in zijn vergadering van 7 maart 2019 het bestemmingsplan “Koggehaven perceel M1, M2 en M3 gewijzigd heeft vastgesteld.

 

Thans liggen het raadsbesluit R.nr. 168998818, de bijbehorende Staat van Wijzigingen alsmede het gewijzigd vastgestelde bestemmingsplan “Koggehaven perceel M1, M2 en M3” met ingang van 20 maart 2019 gedurende een termijn van 6 weken ter inzage ligt op de volgende locatie:

 

 

  • Bij het Stadskantoor aan het Westnieuwland 6, maandag t/m vrijdag tijdens openingsuren van 08.00 – 17.00 uur.

     

 

Het raadsbesluit en het bestemmingsplan zijn tevens in digitale vorm in te zien via een link op de gemeentelijke website www.vlaardingen.nl naar www.officielebekendmakingen.nl , als ook digitaal raadpleegbaar op www.ruimtelijkeplannen.nl.

 

 

Bestemmingsplan

Het bestemmingsplan met plannaam “Koggehaven perceel M1, M2 en M3” wordt begrensd door de Maassluissedijk aan de noordzijde, aan de oostzijde door het bedrijventerrein het Scheur, in het zuiden door de Nieuwe Waterweg/Nieuwe Maas en in het westen door de RWZI de Groote Lucht.

 

 

Het bestemmingsplan ligt met ingang van donderdag 21 maart 2019 gedurende een termijn van 6 weken ter inzage op de volgende locatie:

  • Bij het Stadskantoor aan het Westnieuwland 6, maandag t/m vrijdag tijdens openingsuren van 08.00 – 17.00 uur.

  • Het digitale ontwerpbestemmingsplan is raadpleegbaar en beschikbaar gesteld op www.ruimtelijkeplannen.nl. De planidentificatie is NL.IMRO.0622.268bpM1m32017-0030

     

 

Beroep

Gedurende voornoemde termijn van 6 weken, van donderdag 21 maart 2019 tot en met woensdag 1 mei 2019 kan tegen het vaststellingsbesluit van 7 oktober 2019, beroep worden ingesteld bij de afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA te Den Haag, door:

  • a.

    degenen die tijdig hun zienswijze op het ontwerpbestemmingsplan bij de gemeenteraad hebben kenbaar gemaakt;

  • b.

    een belanghebbende die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest overeenkomstig art. 3.8. van de Wet ruimtelijke ordening tijdig zijn zienswijze bij de gemeenteraad kenbaar te maken;

  • c.

    een ieder ten aanzien van de wijzigingen die ten opzichte van het ontwerpbestemmingsplan zijn aangebracht.

 

 

Tevens is het mogelijk gedurende de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening in te dienen bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, indien een spoedeisend belang zulks vereist. In dat geval treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist. Voor zowel het instellen van beroep als het verzoek om voorlopige voorziening is griffierecht verschuldigd.

 

 

Vlaardingen, 20 maart 2019

Burgemeester en wethouders van Vlaardingen

Naar boven