Vastgesteld wijzigingsplan "Annen Dorp, Kruisstraat 18"

Logo Aa en Hunze

Burgemeester en wethouders van de gemeente Aa en Hunze hebben op 12 maart 2019 het wijzigingsplan “Annen Dorp, Kruisstraat 18” ongewijzigd vastgesteld.

Het wijzigingsplan is vastgesteld met toepassing van op artikel 3.6 lid 1 sub a van de Wet ruimtelijke ordening en op artikel 70 van de regels van het bestemmingsplan "Annen Dorp";

 

Het wijzigingsplan betreft een planologische regeling voor de wijziging van de bestemming ‘Detailhandelsdoeleinden’ naar ‘Wonen - 3’ op het perceel, kadastraal bekend Anloo, sectie U, nr. 221 (gedeeltelijk) en plaatselijk bekend Kruisstraat 18 te Annen.

 

Het vastgestelde wijzigingsplan met de daarbij behorende stukken ligt met ingang van 21 maart 2019 gedurende zes weken ter inzage tijdens openingstijden bij de centrale publieksbalie in het gemeentehuis, Spiekersteeg 1 in Gieten en is tevens digitaal te raadplegen via www.aaenhunze.nl (onder ‘Inwoners en verenigingen’ / ‘Wonen & bouwen’ / ‘Bestemmingsplannen’ / ‘In procedure’ / ‘Vastgesteld’) en te raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl.

 

Aangezien geen zienswijzen ingediend zijn tegen het ontwerp wijzigingsplan kan met ingang van de dag na die waarop het wijzigingsplan ter inzage is gelegd gedurende zes weken beroep worden ingesteld bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State (Postbus 20019, 2500 EA Den Haag) door:

- een belanghebbende die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest zijn zienswijze omtrent het ontwerp wijzigingsplan bij burgemeester en wethouders kenbaar te maken.

 

Het indienen van een beroepschrift heeft geen schorsende werking. Als er gedurende de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening bij de Voorzitter van voornoemde Afdeling is ingediend, wordt de inwerkingtreding van het wijzigingsplan opgeschort totdat op het verzoek is beslist.

Naar boven