Gewijzigd vastgesteld wijzigingsplan Bovenweg 106-114 in Nunspeet

Logo Nunspeet

Burgemeester en wethouders van de gemeente Nunspeet maken op grond van het bepaalde in artikel 3.9a van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat zij op 11 maart 2019 het wijzigingsplan Bovenweg 106-114 (NL.IMRO.0302.WI01021-vg02) gewijzigd hebben vastgesteld.

Dit wijzigingsplan beoogt te voorzien in het toekennen van de bestemming ‘’Wonen’’ aan de percelen Bovenweg 106 en 114 in Nunspeet in het kader van functieverandering. De voormalige agrarisch opstallen met een gezamenlijke oppervlakte van 770 m2 op het perceel Bovenweg 114 zijn inmiddels gesloopt en als compensatie wordt op het perceel Bovenweg 106 een woning gebouwd.

U kunt met ingang van 20 maart 2019 het vastgestelde wijzigingsplan inzien in het Klantcontactcentrum in het gemeentehuis. Het wijzigingsplan is ook te raadplegen via www.nunspeet.nl en www.ruimtelijkeplannen.nl  (NL.IMRO.0302.WI01021-vg02)

Bij de vaststelling van dit wijzigingsplan zijn ten opzichte van het ontwerp enkele wijzigingen in de toelichting van het plan doorgevoerd. Voor een overzicht van de wijzigingen ten opzichte van het ontwerp wordt verwezen naar het collegebesluit, de zienswijzennota en het gewijzigd vastgestelde wijzigingsplan.

Met ingang van 21 maart 2019 kan gedurende zes weken tegen het besluit beroep worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Beroep kan worden ingesteld door een belanghebbende die tijdig een zienswijze bij het college van burgemeester en wethouders heeft ingediend, dan wel door een belanghebbende aan wie niet verweten kan worden dat hij/zij niet tijdig een zienswijze ingediend heeft. Tegen de wijzigingen die bij de vaststelling door het college van burgemeester en wethouders zijn aangebracht, kan een belanghebbende beroep instellen. Het instellen van beroep schort de werking van het besluit niet op. Degene die beroep instelt, kan daarnaast een verzoek om voorlopige voorziening (schorsing) indienen bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Als binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening bij de voorzitter is ingediend, treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist. Aan het instellen van beroep en het indienen van een verzoek om voorlopige voorziening zijn kosten verbonden. Voor vragen over het bestemmingsplan kunt u contact opnemen met de gemeente Nunspeet, telefoonnummer (0341) 25 99 11.

 

Naar boven