Ontwerpbestemmingsplan Herziening bedrijfsperceel Oosthoutlaan, Sassenheim ter inzage

Logo Teylingen

Burgemeester en wethouders maken bekend dat het ontwerpbestemmingsplan Herziening bedrijfsperceel Oosthoutlaan, Sassenheim in overeenstemming met artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening voor een ieder ter inzage ligt.

Plangebied

Einsteinpark, Sassenheim.

Algemeen

Een voorontwerp van dit bestemmingsplan heeft ter inzage gelegen onder de naam ‘Bouwmarkt Oosthoutlaan, Sassenheim’. De bouwmarkt maakt geen onderdeel uit van het ontwerpbestemmingsplan. Het ontwerpbestemmingsplan wordt ter inzage gelegd onder de naam ‘Herziening bedrijfsperceel Oosthoutlaan, Sassenheim’.

Inhoud plan

Met dit ontwerpbestemmingsplan ‘Herziening bedrijfsperceel Oosthoutlaan, Sassenheim’ wordt het driehoekige bouwvlak met een toegestane bouwhoogte van 12 meter, zoals opgenomen in het geldende bestemmingsplan ‘Bedrijventerrein Oosthoutlaan’, gewijzigd naar een bouwvlak met een vierkante vorm met een bouwhoogte van 12 meter. Het te wijzigen bouwvlak ligt, gezien vanaf de Oosthoutlaan, voor PostNL (Einsteinpark, Sassenheim). Binnen het nieuwe bouwvlak is de vestiging van een bedrijf tot de milieucategorie 3.2 opgenomen. Het bestaande eilandje binnen het bedrijventerrein Oosthoutlaan wordt versmald ten behoeve van de watercompensatie.

Ter inzage

Het ontwerpbestemmingsplan ‘Herziening bedrijfsperceel Oosthoutlaan, Sassenheim’ ligt vanaf donderdag 14 maart 2019 tot en met woensdag 24 april 2019 ter inzage.

Inzien van het ontwerpbestemmingsplan

U kunt het ontwerpbestemmingsplan inzien op de landelijke voorziening www.ruimtelijkeplannen.nl. Op onze website www.teylingen.nl vindt u een link naar de digitale versie van dit ontwerpbestemmingsplan.

Een fysiek exemplaar van het ontwerpbestemmingsplan is in te zien bij het contactcentrum in het gemeentekantoor aan de Wilhelminalaan 25 in Sassenheim.

(N.B. Indien er verschillen zijn tussen de analoge en digitale versie, is op grond van artikel 1.2.3. van het Besluit ruimtelijke ordening de digitale versie beslissend.)

Zienswijzen

Binnen de termijn dat het ontwerpbestemmingsplan ter inzage ligt kunt u schriftelijke- of mondelinge zienswijzen indienen bij de gemeenteraad van Teylingen, Postbus 149, 2215 ZJ Voorhout, telefoonnummer 14-0252.

U kunt uw zienswijze ook digitaal indienen bij de gemeente Teylingen via emailadres: gemeente@teylingen.nl

Informatie

Voor vragen en informatie kunt u contact opnemen met Ron van der Geest van het domein Ruimte via e-mail r.vandergeest@hltsamen.nl of telefoonnummer 14-0252.

 

Naar boven