Kennisgeving omgevingsvergunning (projectafwijkingsbesluit) Parkweg 2 te Hellevoetsluis

Logo Hellevoetsluis

Burgemeester en wethouders van de gemeente Hellevoetsluis maken bekend dat zij in zijn vergadering van 5 maart 2019 heeft ingestemd met het ontwerp van de omgevingsvergunning (projectafwijkingsbesluit) Parkweg 2 te Hellevoetsluis , vervat in het bestand NL.IMRO.0530.OVParkweg2-ON01.

Inhoud in het kort

Het bouwplan voorziet in het veranderen van de bestaande wasaccommodatie in een groepsaccommodatie voor recreatief nachtverblijf. Het gebouw staat deels buiten het bouwvlak zoals opgenomen in het geldende bestemmingsplan ‘Project Duinhoek’. Het college heeft aangegeven in principe bereid te zijn medewerking te verlenen aan dit bouwplan.

De betreffende gronden hebben binnen het bestemmingsplan de bestemming ‘Recreatie - Verblijfsrecreatie’. Bebouwing ten behoeve van recreatieve doeleinden is uitsluitend toegestaan binnen het op de Verbeelding aangegeven bouwvlak. Het bouwplan is in strijd met het bestemmingsplan omdat een deel van de bebouwing niet binnen het bouwvlak valt. De bouw kan mogelijk worden gemaakt op grond van artikel 2.12 lid 1, onder a, sub 3, van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo). In de ruimtelijke onderbouwing wordt onderbouwd dat er sprake is van goede ruimtelijke ordening.

Zienswijzen

Het ontwerpbesluit ‘Parkweg 2’ ligt vanaf 14 maart 2019 tot en met 25 april 2019 voor een ieder ter inzage en is digitaal te raadplegen via de website www.officielebekendmakingen.nl en via de gemeentelijke website www.hellevoetsluis.nl. Het ontwerpbesluit is ook in te zien bij het klantcontactcentrum (KCC) in het gemeentehuis aan de Oostzanddijk 26 te Hellevoetsluis. In de periode dat het ontwerpbesluit ter inzage ligt, kunt u een schriftelijke of mondelinge zienswijze kenbaar maken. Schriftelijke zienswijzen kunnen per brief worden gestuurd naar het college van burgemeester en wethouders van Hellevoetsluis, Postbus 13, 3220 AA te Hellevoetsluis of per e-mail naar het e-mailadres gemeente@hellevoetsluis.nl onder vermelding van ‘zienswijzen Parkweg 2’.

Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u telefonisch contact opnemen met de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling & Beleid van de gemeente Hellevoetsluis, bereikbaar via 14 0181. Er zal dan een afspraak met u worden gemaakt.

 

 

Naar boven