Ontwerpbesluit omgevingsvergunning en ontwerpverklaring van geen bedenkingen voor het realiseren van een bed & breakfast aan Bedumerweg 34 te Onderdendam.

Logo Het Hogeland

Burgemeester en wethouders van Het Hogeland maken op grond van het bepaalde in artikel 3.10 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) en afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht (Awb) bekend dat zij het voornemen hebben om op grond van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) een omgevingsvergunning (dossiernummer HZ_WABO-2017-0174) te verlenen voor het realiseren van een bed & breakfast aan Bedumerweg 34 te Onderdendam.

Hiertoe heeft de gemeenteraad een ontwerpverklaring van geen bedenkingen afgegeven.

Daarnaast heeft de gemeenteraad in deze vergadering besloten dat wanneer er geen zienswijzen tegen de verklaring worden ingediend, deze verklaring als definitief zal worden beschouwd.

Het ontwerpbesluit omvat de volgende activiteiten:

- Het bouwen van een bouwwerk;

- Handelen in strijd met regels ruimtelijke ordening;

- Een houtopstand te vellen of te doen vellen;

- Een aangewezen monument, te slopen, te verstoren, te verplaatsen of in enig opzicht te wijzigen of te laten gebruiken waardoor het wordt ontsierd of in gevaar wordt gebracht.

Inzien

Het ontwerpbesluit met de ruimtelijke onderbouwing, de ontwerpverklaring van geen bedenkingen en de overige bijbehorende stukken liggen vanaf 14 maart 2019 gedurende zes weken voor een ieder ter inzage. Als u de stukken wilt inzien, maak dan een afspraak via 088-3458888.

Zienswijzen

Gedurende de periode van ter inzage kan een ieder naar keuze schriftelijk of mondeling zijn of haar zienswijze naar voren brengen.

Een schriftelijke zienswijze kan worden gezonden naar:

• Burgemeester en wethouder van de gemeente Het Hogeland, Postbus 26, 9980 AA Uithuizen:

als de zienswijze betrekking heeft op het ontwerpbesluit omgevingsvergunning.

• Gemeenteraad van de gemeente Het Hogeland, Postbus 26, 9980 AA Uithuizen:

als de zienswijze betrekking heeft op de verklaring van geen bedenkingen.

Uw zienswijze dient te zijn voorzien van uw naam, adres en de datum. Uw zienswijze dient verder te vermelden tegen welk besluit die is gericht en dient de redenen daarvoor te bevatten.

Mondeling kunt u uw zienswijze kenbaar maken bij de behandelend ambtenaar van de afdeling VROM.

 

Burgemeester en wethouders van de gemeente Het Hogeland

Naar boven