Vaststelling bestemmingsplan ‘Dunningen, 4e fase, de Wijk’

Logo De Wolden

 

Op 28 februari 2019 heeft de gemeenteraad van De Wolden het bestemmingsplan ‘Dunningen, 4e fase, de Wijk’ vastgesteld. Burgemeester en wethouders van De Wolden maken dit bekend op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening.

 

Het plan

Aansluitend op de bestaande 3e fase wordt aan de zuidzijde van de Wijk een 4e fase ontwikkeld. Er wordt voorzien in de realisatie van 22 woningen met bijbehorende infrastructuur en groenvoorzieningen. 

 

Ter inzage

Het vaststellingsbesluit en het bestemmingsplan liggen vanaf 14 maart 2019 tot en met 24 april 2019 ter inzage. Inzien kan via:

 

Beroep

Belanghebbenden kunnen gedurende de termijn van ter inzage legging beroep instellen tegen de vastgestelde bestemmingsplannen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 AE ’s-Gravenhage. Een belanghebbende is iemand die tijdig een zienswijze bij de gemeenteraad naar voren heeft gebracht of aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat hij/zij geen zienswijze naar voren heeft gebracht.

 

Inwerkingtreding

Het bestemmingsplan treedt in principe in werking op 25 april 2019. Een beroepschrift heeft geen schorsende werking. Indien gedurende de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, treedt het bestemmingsplan niet in werking voordat er over het verzoek is beslist.

Naar boven