Ontwerp Wijzigingsplan Veilingweg 20 te Bovenkarspel

Logo Stede Broec

Burgemeester en wethouders van de gemeente Drechterland zijn voornemens om het bestemmingsplan ‘Landelijk Gebied 2010’ te wijzigen. De wijziging is op grond van artikel 3.6, lid 1, sub a Wet ruimtelijke ordening.

Wijziging

Het betreft een wijziging van het bouwblok op het perceel Veilingweg 20 te Bovenkarspel. De wijziging valt binnen de kaders die het bestemmingsplan biedt om medewerking te kunnen verlenen.

Procedure

Op grond van afdeling 3.4 Algemene wet bestuursrecht en artikel 3.9a Wet ruimtelijke ordening ligt het ontwerp wijzigingsplan van donderdag 14 maart 2019 tot en met woensdag 17 april 2019 (zes weken) ter inzage bij de gemeente Stede Broec. U kunt het ontwerp wijzigingsplan bekijken op www.officielebekendmakingen.nl en www.ruimtelijkeplannen.nl onder het plan-identificatienummer: NL.IMRO.0532.WPveilingweg20-ON01

Zienswijzen

Binnen de termijn van terinzagelegging kunnen belanghebbenden schriftelijk (bij voorkeur) of mondeling hun zienswijzen indienen bij het college. Schriftelijke zienswijzen dienen te worden gezonden aan het college van burgemeester en wethouders Stede Broec, Postbus 20, 1610 AA Bovenkarspel. Vermeld hierbij ook het zaaknummer 758366.

Contact

Voor het inzien van de papieren versie van het ontwerp wijzigingsplan en voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken met een medewerker van de afdeling Ruimte, telefoonnummer: 0228-534100.

 

Naar boven