Bekendmaking coördinatiebesluit gemeente Kampen voor de opwaardering van de N307

Logo Kampen

Burgemeester en wethouders van Kampen maken bekend dat de gemeenteraad op 28 februari 2019 heeft besloten om de coördinatieregeling, zoals bedoeld in artikel 3.30, eerste lid, onder b, van de Wet ruimtelijke ordening, toe te passen voor de opwaardering van de N307.

De coördinatie heeft betrekking op bestemmingsplannen op grond van de Wet ruimtelijke ordening, besluiten op grond van de Wet geluidhinder en omgevingsvergunningen.

Als gevolg hiervan worden de voorbereiding en bekendmaking van de te nemen besluiten gecoördineerd met toepassing van de uniforme openbare voorbereidingsprocedure als bedoeld in afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht en de bijzondere regels als bedoeld in artikel 3.31 en 3.32 van de Wro. Dit betekent dat de voor het project benodigde besluiten tegelijkertijd in één procedure worden voorbereid, waarbij de provincie Flevoland de coördinatie van deze besluiten op zich neemt.

Het is niet mogelijk om tegen dit besluit bezwaar of beroep in te stellen (artikel 8:5, bijlage 2, Algemene wet bestuursrecht).

 

Naar boven