WIJZIGINGSPLAN ‘Bergenshuizensestraat 8’ te Vught

Logo Vught

Het college van burgemeester en wethouders van Vught heeft op 26 februari 2019 het wijzigingsplan ‘Bergenshuizensestraat 8’ ongewijzigd vastgesteld.

Waar gaat het wijzigingsplan ‘Bergenshuizensestraat 8’ over?

Het ontwerp wijzigingsplan ‘Bergenshuizensestraat 8’ gaat over het wijzigen van de bestemming ‘Bedrijf – specifieke vorm van bedrijf 'hovenier', een hoveniersbedrijf’ in ‘Wonen-2’ op de locatie Bergenshuizensestraat 8 te Vught. De wijzigingsbevoegdheid is opgenomen in het bestemmingsplan ‘Buitengebied 2011’.

U kunt het vastgestelde wijzigingsplan bekijken

U kunt van donderdag 7 maart tot en met woensdag 17 april 2019 het wijzigingsplan met bijbehorende stukken bekijken:

 

  • 1.

    Via internet (www.vught.nl en www.ruimtelijkeplannen.nl onder ID-nummer NL.IMRO.0865.bgWPbergenshstr8-VG01);

  • 2.

    Bij de Ontvangst- en informatiebalie van het gemeentekantoor, Secretaris van Rooijstraat 1 in Vught, tijdens openingstijden.

Tegen betaling kunt u afschriften krijgen van de stukken die ter inzage liggen.

 

Hoe kunt u reageren op het wijzigingsplan?

Tegen het besluit van het college van burgemeester en wethouders kan een belanghebbende beroep instellen tot en met 17 april 2019. Een beroepschrift dient u in bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA 's-Gravenhage. In het beroepschrift staan in ieder geval: uw naam en adres, de dagtekening, een omschrijving van het besluit waartegen het beroep is gericht, de redenen van het beroep en uw handtekening.

 

Inwerkingtreding

Het besluit tot vaststelling van het wijzigingsplan treedt in werking op 18 april 2019. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend, treedt het besluit tot vaststelling niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

 

Voorlopige voorziening

Als u beroep instelt, blijft het besluit geldig totdat de Raad van State over uw beroep heeft beslist. Misschien kunt of wilt u die beslissing over uw beroep niet afwachten. Dan kunt u de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State vragen om een voorlopige voorziening of schorsing. U moet dan wel een beroepschrift hebben ingediend.

 

Hebt u nog vragen?

Hebt u nog vragen over deze publicatie? Bel dan met mevrouw C. van den Wildenberg van de afdeling Ontwikkeling, telefoonnummer 073-6580680.

 

Naar boven