Vastgesteld bestemmingsplan “Zeddamseweg 17, Etten”

Logo Oude IJsselstreek

Burgemeester en wethouders van de gemeente Oude IJsselstreek maken bekend, dat de gemeenteraad in zijn vergadering van 21 februari 2019 het bestemmingsplan “Zeddamseweg 17, Etten”, met identificatienummer (planID) NL.IMRO.1509.BP000150-VA01, ongewijzigd heeft vastgesteld.

 

Plangebied en inhoud van het bestemmingsplan

Het plangebied betreft de locatie Zeddamseweg 17, Etten en voorziet in het wijzigen van de agrarische bestemming in een maatschappelijke bestemming om zo de realisatie van een crematorium mogelijk te maken.

Inzage

Het vastgesteld bestemmingsplan “Zeddamseweg 17, Etten” ligt van 7 maart tot en met 18 april 2019 voor ieder­een ter inzage. Wanneer u het bestemmingsplan in het gemeentehuis wilt inzien, kunt u hiervoor een afspraak maken bij balie vergunningen. Voor het maken van een afspraak kunt u bellen naar (0315) 292 292 of een e-mail sturen naar balievergunningen@oude-ijsselstreek.nl. Het bestemmingsplan is in elektronische vorm te raadplegen via de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl wanneer u zoekt op de naam van het bestemmingsplan. In het gemeentehuis kunt u het bestemmingsplan zowel in elektronische vorm als op papier bekijken. De elektronische vorm is hierbij juridisch bindend.

Beroep

Tijdens de ter inzage termijn kan tegen het besluit van de gemeenteraad beroep worden aangetekend bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Van deze beroepsmogelijkheid kan alleen gebruik worden gemaakt door

• belanghebbenden, die een zienswijze indienden en

• belanghebbenden, die aan kunnen tonen redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest om bij de gemeenteraad een zienswijze in te dienen.

Inwerkingtreding

Het bestemmingsplan treedt in werking op 19 april 2019, tenzij binnen de beroepstermijn in samenhang met een ingesteld beroep een verzoek om voorlopige voorziening bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State is ingediend. Het besluit treedt dan niet inwerking voordat op het beroep is beslist.

 

Naar boven