Gewijzigd vastgesteld uitwerkingsplan ‘De Stede Zuid’

Logo Zevenaar

Het college van burgemeester en wethouders maakt bekend dat zij met toepassing van artikel 3.6 van de Wet ruimtelijke ordening het uitwerkingsplan ‘De Stede Zuid’ gewijzigd heeft vastgesteld op 26 februari 2019. Het gewijzigd vastgestelde uitwerkingsplan wordt op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening ter inzage gelegd. Het uitwerkingsplan voorziet in de realisatie van 58 woningen ter plaatse van het buurtschap De Stede.

 

Inzage

Het gewijzigd vastgestelde uitwerkingsplan met de daarop betrekking hebbende stukken ligt van 7 maart 2019 tot 18 april 2019 ter inzage bij het loket Vergunningen van de Publieksbalie in het gemeentehuis aan de Kerkstraat 27 in Zevenaar. Het uitwerkingsplan is digitaal te raadplegen via de gemeentelijke site: http://0299.roview.net/ en via de landelijke site: www.ruimtelijkeplannen.nl met IDN: NL.IMRO.0299.UP01STEDEZUID-VA01. De bronbestanden zijn raadpleegbaar via http://ro-online.robeheer.nl/0299/manifest.html.

 

Beroep

Tegen het ontwerp uitwerkingsplan zijn geen zienswijzen ingediend bij het college van burgemeester en wethouders. Tegen het gewijzigd vastgestelde uitwerkingsplan kan van 8 maart 2019 tot 19 april 2019 beroep worden ingesteld door:

  • 1.

    degene die een zienswijze heeft ingebracht en belanghebbende is;

  • 2.

    een belanghebbende die aantoont dat hij of zij redelijkerwijs niet in de gelegenheid is geweest om tijdig een zienswijze tegen het ontwerp uitwerkingsplan bij het college kenbaar te maken;

  • 3.

    iedereen kan beroep instellen tegen de wijzigingen die het college bij vaststelling van het uitwerkingsplan heeft aangebracht.

Beroep kan worden ingesteld door een gemotiveerd en ondertekend beroepschrift te sturen naar:

De Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State

Postbus 20019

2500 EA Den Haag

In een beroepschrift moet in ieder geval vermeld worden tegen welk besluit het beroepschrift is gericht en waarom. Het beroepschrift moet binnen zes weken zijn ingediend. Daarmee wordt voorkomen dat het beroep niet in behandeling wordt genomen. De termijn begint de dag na terinzagelegging van dit besluit.

 

In werking treden uitwerkingsplan

Het besluit van het college treedt in werking één dag na afloop van de beroepstermijn. Het indienen van een beroepschrift schorst de werking van dit besluit niet. Als een beroepschrift is ingediend en de zaak spoedeisend is, kan bij de Voorzitter van de voornoemde Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State een voorlopige voorziening worden gevraagd.

Zevenaar, 6 maart 2019

Naar boven