Gemeente Tynaarlo

Logo Tynaarlo

Ontwerp-omgevingsvergunning damwanden Garmpoleiland zuidzijde Eelderwolde en wijziging beeldkwaliteitsplan “Waterwijk Ter Borch”.

 

Burgemeester en wethouders van Tynaarlo zijn voornemens om aan Extenzo Groningen B.V. een omgevingsvergunning te verlenen voor het plaatsen van houten damwanden met dekplanken op het Garmpoleiland zuidzijde te Eelderwolde, op de percelen kadastraal bekend gemeente Eelde, sectie A nummers 3463 en 3474. De omgevingsvergunning heeft betrekking op de volgende deelactiviteiten:

- bouwen van een bouwwerk;

- handelen in strijd met regels van ruimtelijke ordening.

De gemeenteraad heeft op 30 oktober 2018 een ontwerpverklaring van geen bedenkingen als bedoeld in artikel 2.27 van de Wet algemene bepalingen afgegeven. Tevens heeft de gemeenteraad besloten om ten behoeve van het project het ontwerp van de wijziging van het Beeldkwaliteitsplan “Waterwijk Ter Borch” in procedure te brengen.

Ter inzage.

De volgende documenten met bijlagen liggen met ingang van vrijdag 8 maart 2019 gedurende zes weken voor eenieder ter inzage bij het team Publiekszaken en Veiligheid, Kornoeljeplein 1 te Vries.

a. de aanvraag om omgevingsvergunning;

b. de ruimtelijke onderbouwing;

c. de ontwerp-omgevingsvergunning;

d. de ontwerpverklaring van geen bedenkingen;

e. het ontwerp van de wijziging van het beeldkwaliteitsplan “Waterwijk Ter Borch”.

De documenten genoemd onder a t/m e kunnen in die periode (zonder afspraak) worden ingezien bij de balie van Publiekszaken en Veiligheid tijdens de openingstijden van het gemeentehuis. Buiten de openingstijden is inzage na telefonische afspraak mogelijk. De documenten zijn ook digitaal in te zien op de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl. U kunt daarbij gebruik maken van het identificatienummer NL.IMRO.1730.ABGarmpoleilandEW-0301.

Wilt u een zienswijze indienen?

Met ingang van 8 maart 2019 gedurende zes weken kan eenieder schriftelijk een zienswijze over de documenten genoemd onder a t/m e indienen bij de gemeenteraad en burgemeester en wethouders van Tynaarlo, postbus 5, 9480 AA Vries. Tevens bestaat de mogelijkheid om vanaf 8 maart 2019 gedurende zes weken mondeling een zienswijze over de documenten kenbaar te maken. Wij maken hiervoor graag een afspraak met u.

Informatie?

Meer informatie? Neem contact met ons op via info@tynaarlo.nl of via het telefoonnummer 0592 266662.

Naar boven