ONTWERP BESTEMMINGSPLAN

Logo Lingewaard

[Burgemeester en wethouders van Lingewaard maken, gelet op artikel 3.8 Wet ruimtelijke ordening, bekend dat het volgende ontwerpbestemmingsplan ter inzage ligt:

Bestemmingsplan Buitengebied, bouw woningen aan de Zandvoort en Zandvoortsestraat Gendt

Het ontwerp bestemmingsplan beoogt op een perceel gelegen aan de Zandvoort en op een perceel gelegen aan de Zandvoortsestraat Gent te komen tot de realisatie van vier vrijstaande woningen. Dit in ruil voor de sloop van varkensopstallen.

De gemeenteraad heeft het voornemen om geen exploitatieplan vast te stellen.

Het ontwerpbestemmingsplan Buitengebied, bouw woningen aan de Zandvoort en Zandvoortsestraat Gendt met bijbehorende stukken wordt op grond van artikel 3.8 Wet ruimtelijke ordening voor een ieder met ingang van donderdag 7 maart 2019 tot en met 17 april 2019 op de volgende wijzen ter inzage gelegd, beschikbaar gesteld en raadpleegbaar gemaakt:

  • 1.

    Het digitale ontwerpbestemmingsplan kunt u raadplegen op de landelijke website http://www.ruimtelijkeplannen.nl onder planidentificatienummer NL.IMRO.1705.213-ON01of via https://www.officielebekendmaking.nl;

  • 2.

    Het analoge ontwerpbestemmingsplan ligt ter inzage bij het Klantcontactcentrum van de gemeente Lingewaard aan de Kinkelenburglaan 6 in Bemmel. Buiten de openingstijden kunnen de stukken worden ingezien na een afspraak met het Klantcontactcentrum op telefoonnummer (026) 32 60 111.

 

Een ieder die het niet eens is met (onderdelen van) het ontwerpbestemmingsplan kan binnen de termijn van terinzagelegging schriftelijk of mondeling zijn zienswijze kenbaar maken aan de gemeenteraad van Lingewaard, Postbus 15, 6680 AA Bemmel. Degene die een mondelinge zienswijze kenbaar wil maken, kan contact opnemen met R.L. Noppen, team Ruimtelijk Beleid op telefoonnummer (026) 32 60 111.

  

Bemmel, 6 maart 2019

  

Naar boven