Ontwerpbesluit omgevingsvergunning uitgebreide procedure, het wijzigen van de brandcompartimentering, Spoorstraat 124 te Noord-Scharwoude

Logo Langedijk

Ontwerpbesluit omgevingsvergunning uitgebreide procedure

Burgemeester en wethouders van Langedijk maken bekend van plan te zijn om een omgevingsvergunning te verlenen in afwijking van het bestemmingsplan voor het volgende project:

 

Voor : het wijzigen van de brandcompartimentering

Locatie : Spoorstraat 124 te Noord-Scharwoude

 

Deze ontwerpvergunning ligt van 5 maart 2019 tot en met 16 april 2019 ter inzage bij de publieksbalie van de Afdeling Veiligheid, Vergunningen en Handhaving van de gemeente Langedijk, Vroedschap 1 te Zuid-Scharwoude. Wilt u een ontwerpvergunning inzien? Dat kan nadat u hiervoor een afspraak heeft gemaakt.

Tijdens deze termijn kan iedereen mondeling of bij voorkeur schriftelijk een zienswijze geven over de ontwerpvergunning. Voor het geven van een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken met de afdeling Veiligheid, Vergunningen en Handhaving van de gemeente Langedijk. Een schriftelijke zienswijze stuurt u aan het college van burgemeester en wethouders van Langedijk, Postbus 15 1723 ZG Noord-Scharwoude.

 

Langedijk, 4 maart 2019

Burgemeester en wethouders van Langedijk

Naar boven