ONTWERP Bestemmingsplan “Buitengebied Staphorst, partiële herziening Hamingerweg 2/2a”

Logo Staphorst

Burgemeester en wethouders van Staphorst maken bekend dat vanaf woensdag 27 februari 2019 voor een periode van zes weken het ontwerpbestemmingsplan ‘Buitengebied Staphorst, partiële herziening Hamingerweg 2/2a’ met bijbehorende stukken ter inzage ligt. Het plan voorziet in het slopen van de bestaande bebouwing en het nieuw bouwen van een dubbele woning op het perceel Hamingerweg 2/2a te Staphorst.

Het ontwerpbestemmingsplan ligt binnen genoemde termijn voor een ieder ter inzage bij de publieksbalie Fysieke Leefomgeving, Binnenweg 26, 7951 DE te Staphorst. Ook is het plan in pdf-formaat te raadplegen via de website www.staphorst.nl/bekendmakingen, rubriek ‘Bestemmingsplan’. Daarnaast is het ontwerpbestemmingsplan raadpleegbaar op: http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/roo/bestemmingsplannen_p?planidn=NL.IMRO.0180.5102019002-OW01. De digitale bestanden zijn beschikbaar op: http://roplannen.gemeentedocumenten.nl/staphorstplannen//NL.IMRO.0180.5102019002-.

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan een ieder naar keuze schriftelijk of mondeling een zienswijze naar voren brengen over het plan bij de gemeenteraad van Staphorst. Zienswijzen kunnen door een ieder zowel mondeling als schriftelijk kenbaar gemaakt worden. Uw schriftelijke reactie kunt u sturen naar: gemeente Staphorst t.a.v. publieksbalie Fysieke Leefomgeving, postbus 2, 7950 AA Staphorst. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kan een afspraak worden gemaakt, tel. (0522) 46 74 67.

 

Naar boven