Bekendmaking vastgesteld bestemmingsplan “Het Spiegel- Iepenlaan 4a”

Logo Gooise Meren

Burgemeester en wethouders van de gemeente Gooise Meren maken, ingevolge artikel 3.8 e.v. van de Wet ruimtelijke ordening (Wro), bekend dat  in de vergadering van 13 februari 2019 de gemeenteraad het bestemmingsplan “ Het Spiegel – Iepenlaan 4a ”, met identificatienummer NL.IMRO.1942.BP2016B002011-va01 gewijzigd heeft vastgesteld.

Het vastgestelde bestemmingsplan ligt met ingang van dinsdag 26 februari 2019, voor een periode van zes weken ter inzage.

Omschrijving

Het plan betreft de transformatie van een voormalige drukkerij naar 8 woningen in de vorm van twee-onder-een-kap woningen.

Het onderhavige bestemmingsplan is gewijzigd vastgesteld. De verbeelding is aangepast aan de kadastrale ondergrond.

Ter inzage ligging

Binnen de genoemde termijn is het vastgestelde bestemmingsplan “Het Spiegel – Iepenlaan 4a” beschikbaar gesteld op bestuur.gooisemeren.nl Tevens kan het vastgestelde bestemmingsplan worden ingezien bij de Centrale Balie van de gemeente Gooise Meren, Brinklaan 35 Bussum. Openingstijden, zie www.gooisemeren.nl.

Indienen beroep

Binnen de gestelde termijn van zes weken, met ingang van maandag 25 februari 2019  tot en met dinsdag 9 april 2019, kunnen belanghebbenden die tijdig hun zienswijze omtrent het ontwerpbestemmingsplan bij de gemeenteraad kenbaar hebben gemaakt, alsmede belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij dit niet hebben gedaan, schriftelijk beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Indien beroep is ingesteld kan tevens een verzoek om een voorlopige voorziening worden gedaan bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State op het voornoemde adres.

Inwerkingtreding

Het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan treedt in werking de dag na die waarop de beroepstermijn verstreken is. Indien binnen de beroepstermijn naast het beroepschrift tevens een verzoek is ingediend om voorlopige voorziening bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, treedt het besluit van de gemeenteraad niet in werking voordat op een dergelijk verzoek is beslist.

 

Naar boven