Vervallen gehandicaptenparkeerplaats Mesch

Logo Eijsden-Margraten

Z/19098497

Burgemeester en Wethouders van de gemeente Eijsden-Margraten,

gelet op de bepalingen van de Wegenverkeerswet, het Reglement verkeersregels en verkeerstekens 1990, daartoe gemachtigd in artikel 18, lid 1 sub d Wegenverkeerswet 1994;

gelet op de bepalingen van de ‘Beleidsregels inzake aanwijzing van gehandicaptenparkeerplaatsen’ van de gemeente Eijsden-Margraten, vastgesteld op 8 januari 2013;

gelet op de ‘Mandaat- en machtigingsregeling van de gemeente Eijsden-Margraten 2017, tweede wijziging’;

Overwegingen ten aanzien van het besluit

Vanwege verhuizing van de gebruikers komt de invalideparkeerplaats met onderbord op kenteken aan het Kerkplein te Mesch te vervallen.

BESLUIT

Dat de gehandicaptenparkeerplaats aan het Kerkplein te Mesch komt te vervallen vanwege verhuizing van de gebruiker.

Margraten, 20-02-2019

Burgemeester en Wethouders van de gemeente Eijsden-Margraten

Namens deze,

T.H.P.Ruijters

Afdelingshoofd openbare ruimte

Mededelingen

Bezwaar- of beroepsclausule

Tegen het besluit kan iedere belanghebbende die rechtstreeks in zijn belang is getroffen, overeenkomstig het bepaalde in artikel 7:1 juncto artikel 6:4 van de Algemene wet bestuursrecht binnen 6 weken na de datum van bekendmaking (= datum van verzending) van dit besluit een gemotiveerd bezwaarschrift indienen bij het college van burgemeester en wethouders van Eijsden-Margraten.

Tevens kan de indiener van het bezwaarschrift de Voorzieningenrechter van de Rechtbank te Maastricht, Sector Bestuursrecht, Postbus 1988, 6201 BZ Maastricht verzoeken een voorziening te treffen, indien onverwijlde spoed, gelet op de betrokken belangen, dat vereist.

U kunt ook digitaal verzoeken een voorziening te treffen bij de genoemde rechtbank via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD). Kijk op de genoemde site voor de precieze voorwaarden.

Het ondertekende bezwaarschrift/verzoekschrift dient ten minste te bevatten:

  • 1.

    naam en adres van de indiener

  • 2.

    de dagtekening

  • 3.

    een omschrijving van het besluit waartegen het bezwaar is gericht

  • 4.

    de gronden van bezwaar.

Naar boven