Vastgesteld bestemmingsplan Garages Langemeer te Kaatsheuvel

Logo Loon op Zand

NL.IMRO.0809.BPGaragesLangemeer-VA01

Het plan voorziet in de realisatie van 28 garageboxen aan de achterzijde van de woningen aan de Markstraat en Langemeer te Kaatsheuvel (ten noorden van Langemeer 42A), kadastraal: sectie L, nummers 2142 (gedeeltelijk), 3792 en 4038 (gedeeltelijk). De initiatiefnemer wil de garages verhuren aan particulieren in de buurt. De garages zullen niet voor bedrijfsactiviteiten gebruikt gaan worden.

Inzage

U kunt het vastgestelde bestemmingsplan inzien. Dit geldt ook voor de stukken die daar bij horen. U kunt dit doen tijdens de beroepstermijn van donderdag 28 februari 2019 tot en met woensdag 10 april 2019. U kunt terecht in Het Klavier, Anton Pieckplein 1 te Kaatsheuvel. Maak hiervoor een afspraak via telefoonnummer 0416-289111 of bij de receptie in Het Klavier. Ook kunt u de plannen bekijken via www.loonopzand.nl en www.ruimtelijkeplannen.nl.

Beroep instellen

Tegen het bestemmingsplan kan binnen de genoemde termijn beroep worden ingesteld door:

  • 1.

    belanghebbenden die op tijd een zienswijze hebben gegeven over het ontwerpbestemmingsplan;

  • 2.

    belanghebbenden die aan kunnen tonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest een zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan te geven.

In uw beroepschrift moet u minimaal opnemen: de naam en adres van de indiener, de dagtekening, een omschrijving van het besluit waartegen het beroep is gericht en de gronden van het beroep.

Stuur uw ondertekend beroepschrift naar:

Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State

Postbus 20019

2500 EA ’s-Gravenhage

 

Verzoek om voorlopige voorziening en inwerkingtreding bestemmingsplan en exploitatieplan

Personen die beroep instellen tegen het bestemmingsplan kunnen ook een verzoek om voorlopige voorziening doen. Dit kan bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Als binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening wordt gedaan, moet op dat verzoek worden beslist. Tot die tijd treedt het bestemmingsplan niet in werking. Als geen verzoek om voorlopige voorziening wordt gedaan, treedt het bestemmingsplan een dag na afloop van de beroepstermijn in werking.

 

Wilt u meer informatie?

Neem dan contact op met G. van de Vrande van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling. Hij is bereikbaar via telefoonnummer: 0416-289342 of e-mail: g.vrande@loonopzand.nl.

Naar boven