Ontwerp Bestemmingsplan voor de kern Casteren

Logo Bladel

Burgemeester en wethouders van de gemeente Bladel maken op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening en de Algemene wet bestuursrecht bekend dat bekend dat het ontwerp bestemmingsplan “Kom Casteren 2019” ter inzage ligt.

Inhoud

Het ontwerp bestemmingsplan heeft alleen betrekking op de bovengenoemde kern (stedelijk gebied).

Binnen dit bestemmingsplannen zijn geen nieuwe ontwikkelingen mogelijk. Er is gekozen om alleen de bestaande (planologische en/of vergunde) situatie vast te leggen. De regels zijn qua opzet en inhoud hetzelfde voor alle kernen en er is aangesloten bij geldende planologische regelingen, recent beleid en regelgeving.

Het ontwerp bestemmingsplan bestaat uit een toelichting, planregels en verbeelding.

 

Ter inzage

Het ontwerp bestemmingsplan met bijbehorende stukken ligt van 21 februari 2019 tot en met 3 april 2019 ter inzage bij het Klant Contact Centrum (KCC) in het gemeentehuis, Markt 21 te Bladel. U kunt daar terecht op maandag en woensdag van 09.00 tot 19.00 uur, op dinsdag en donderdag van 09.00 tot 17.00 uur en op vrijdag van 09.00 tot 12.00 uur.

U kunt de stukken ook inzien via internet: www.bladel.nl/bestemmingsplannen of www.ruimtelijkeplannen.nl.

 

Het plan kent het volgende identificatienummer:

NL.IMRO.1728.BPC2006KomCast2019-ONTW.

 

Indienen zienswijzen

Iedereen kan tijdens de ter inzage periode schriftelijk of mondeling een zienswijze over het ontwerp bestemmingsplan kenbaar maken. Uw schriftelijke reactie moet u sturen naar de gemeenteraad van Bladel, Postbus 11, 5530 AA Bladel.

In de zienswijze moet duidelijk worden aangegeven op welk onderdeel van het ontwerpplan deze betrekking heeft.

Voor het kenbaar maken van een mondelinge zienswijze of voor meer informatie kunt u contact opnemen met het KCC of met mevrouw Miranda Van Dijk van de afdeling Ontwikkeling (telefoonnummer 0497-361636). Van de mondelinge zienswijze wordt een verslag gemaakt.

Naar boven