Ontwerp Wijzigingsplan ‘Hoek Hoofdstraat/Concordiastraat/Kastanjelaan, Sassenheim ’ ter inzage

Logo Teylingen

Burgemeester en wethouders maken in overeenstemming met artikel 3.9a van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat zij op 13 februari 2018 hebben besloten het ontwerp wijzigingsplan ‘Hoek Hoofdstraat/Concordiastraat/Kastanjelaan, Sassenheim’ met identificatienummer NL.IMRO.1525.WP2015SAS04006-0301 in procedure te brengen en voor een ieder ter inzage te leggen.

Plangebied en inhoud

Het plangebied betreft de locatie aan de Hoofdstraat, Concordiastraat en Kastanjelaan in Sassenheim, waar de Dirk supermarkt was gehuisvest. De supermarkt is tijdelijk uitgeplaatst naar de Wasbeekerlaan in Sassenheim. Het wijzigingsplan maakt de realisatie van een nieuwe supermarkt met maximaal 26 appartementen en een ondergrondse parkeergarage mogelijk. Met het wijzigingsplan wordt toepassing gegeven aan de wijzigingsbevoegdheid die is opgenomen in het bestemmingsplan ‘Sassenheim Centrum’, door de raad vastgesteld op 31 oktober 2013.

Ter inzage

Het ontwerpwijzigingsplan ligt vanaf donderdag 22 februari 2018 tot en met woensdag 4 april 2018 ter inzage.

Inzien

U kunt het ontwerpwijzigingsplan plan inzien op het Gemeentekantoor in Sassenheim.

De digitale versie van dit ontwerpwijzigingsplan kunt u inzien op de landelijke voorziening www.ruimtelijkeplannen.nl. Op www.teylingen.nl onder– “Bouwen en Wonen” – “Bestemmingsplannen” – “Sassenheim” – “ontwerp wijzigingsplan ‘Hoek Hoofdstraat/Concordiastraat/Kastanjelaan, Sassenheim’ vindt u een link naar het digitale ontwerpwijzigingsplan en de authentieke digitale bestanden.

(N.B. Indien er verschillen zijn tussen de analoge en digitale versie, is op grond van artikel 1.2.3. van het Besluit Ruimtelijke Ordening de digitale versie beslissend.)

Zienswijzen

Binnen de termijn, dat het ontwerpwijzigingsplan ter inzage ligt, kunt u schriftelijk of mondeling zienswijzen indienen bij het college van burgemeester en wethouders van Teylingen, Postbus 149, 2215 ZJ Voorhout, telefoon 14-0252.

U kunt uw zienswijze ook digitaal indienen bij de gemeente Teylingen via emailadres: gemeente@teylingen.nl.

Wij verzoeken u vriendelijk om bij het indienen van uw zienswijze het volgende zaaknummer te vermelden: Z-18-034922.  

Openbaar

Wanneer u een zienswijze indient, dan kan iedereen deze zienswijze op de website www.teylingen.nl inzien. Uw zienswijze wordt niet geanonimiseerd. Hierdoor worden uw naam, adres en woonplaats op het internet zichtbaar.

Informatie

Voor vragen en informatie kunt u contact opnemen met Jan Zandstra van het Domein Ruimte via telefoonnummer 14-0252 of via de email: j.zandstra@hltsamen.nl.

 

Naar boven