Vaststelling Beheersverordening BillyBird Park Hemelrijk

Logo Uden

Burgemeester en wethouders van de gemeente Uden maken bekend dat op grond van artikel 3.38 van de Wet ruimtelijke ordening de gemeenteraad bij besluit van 8 februari 2018 de ‘Beheersverordening BillyBird Park Hemelrijk’ met planidentificatienummer NL.IMRO.0856.BVHemelrijk-d001 heeft vastgesteld. Daarbij is tevens besloten geen exploitatieplan vast te stellen.

Inhoud plan

Op grond van de Wet ruimtelijke ordening mogen bestemmingsplannen niet ouder zijn dan 10 jaar. In plaats van een bestemmingsplan kan er ook een beheersverordening worden opgesteld. In de beheersverordening wordt het beheer van dat gebied in overeenstemming met het bestaande feitelijke en planologische toelaatbare gebruik geregeld. De beheersverordening BillyBird Park Hemelrijk maakt geen nieuwe ruimtelijke ontwikkelingen mogelijk, die planologisch nog niet eerder zijn geregeld. Voor het bepalen van de plangrenzen is het huidige bestemmingsplan voor BillyBird Park Hemelrijk aangehouden.

Inzien

De vastgestelde beheersverordening is te raadplegen via de website van de gemeente Uden, via www.uden.nl, onder Bouwen en verbouwen / bestemmingsplannen / overzicht bestemmingsplannen. Het bestemmingsplan is tevens digitaal te raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl.

Geen bezwaar dan wel beroep mogelijk

Het vaststellen van een beheersverordening is een besluit tot vaststelling van algemeen verbindende voorschriften. Op een dergelijk besluit is hoofdstuk 3 van de Algemene wet bestuursrecht (Awb) van toepassing. Tegen de vastgestelde beheersverordening kan, gelet op artikel 8:3 van de Awb geen bezwaar of beroep worden ingesteld.

Inwerkingtreding

Deze beheersverordening treedt in werking op de dag na publicatie.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de behandelende ambtenaar Marion van de Ven, bereikbaar via telefoonnummer 14 0413.

Naar boven